Elfogták az óbudai macskanyúzókat

Ketten voltak, lenyúzták a macskát és elvágták a térdízületét. Börtönt kaphatnak.

2017. augusztus 6. 11:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Dörgött, villámlott… KDNP: Soros Brüsszelből támad, Magyarország helyben segít! MSZP: Igazságos Magyarországot! Jobbik: Mi vagyunk az egyetlen kihívó!
Micsoda véletlenek vannak: szőrén szálán eltűnt a Farkas Flóriánra vonatkozó adatigénylés Jávor Benedek a fideszes politikus hűtlen kezelési ügyének titkosításáról szeretett volna többet megtudni, de a minisztériumi káoszban eltűnt az adatigénylése.
Videó: Matolcsy elmenekült a Parlamentből Az Országgyűlésben eddig példátlan módon Matolcsy György, az MNB elnöke gyáván megfutamodott a vita elől jelentette ki Burány Sándor az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdai Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
Novemberben hirdetnek ítéletet Ratko Mladic ügyében November 22-én hirdet ítéletet a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) Ratko Mladic egykori boszniai szerb hadseregparancsnok ügyében, akit háborús bűnök elkövetésével vádolnak
A magyarok többsége sem a demokráciában, sem a kormányban nem bízik A Pew Research Center felmérése szerint elég pesszimisták a magyarok, de a többi európai országban sem túl boldogok az emberek attól, ahogy a demokrácia működik.
Hány rendőr kell a testbilincs felrakásához? Lebilincselő cikket közöl a police.hu az új magyar légitolonc-kísérő kiképzéséről. Ők azok, akik azért felelnek, hogy a kitoloncoltak, kiutasítottak rendben visszaérkezzenek a kibocsátó országba. Nem ihatnak kávét a repülőn, csak kanállal ehetnek, és mindenre, de mindenre felkészültek.

Top hírek:
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
OECD: jót tenne a gazdaságnak a Brexit visszafordítása Jót tenne a brit gazdaságnak, ha az Egyesült Királyság mégsem lépne ki az Európai Unióból - áll a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden Londonban ismertetett éves országjelentésében
A liftbe lépve tépte ki a nyakláncot egy nő nyakából ezt a férfit keresik A kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.
Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.
30 automata utcai vécét kapna ingyen a főváros, de a kerületek félnek tőle Az ajtaja negyedóra után magától kinyílna, nehogy befészkeljék magukat a hajléktalanok.
Ophelia egész hétre elintézte nekünk az októberi tavaszt Napokig kitart még az előrejelzés szerint a szokatlanul enyhe, tavaszias időjárás, eső sem várható egyelőre.