Kész, vége: vásárlók kedvencétől szabadul meg végleg a Tesco

Kétszer annyiba kerül majd a helyettesítő termék....

2017. augusztus 7. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Öngyilkos lett a tinilány, miután szeme láttára ölték meg a legjobb barátját A tragédia egy Tesco parkolójában történt, a kislány nem tudta túltenni magát rajta.
Tesco: itt a bérmegállapodás a szakszervezetekkel Megegyeztek a bérfejlesztésről és a dolgozói létszám bővítéséről is.
Valami különös történt a tököli Tesco-parkolóban Borbás Dániel a saját szétesését szerette volna dokumentálni hangos, bunkó és direkt dalokkal. Sikerült neki. Premier a Stenken.
Így csökkentené a kasszások számát a Tesco Pénztárosokat nem igénylő boltok létrehozásával próbálkozik a vállalat.
Előre kímért alapanyagokból összeállított receptdobozokkal és kasszamentes boltokkal újíthat a Tesco "Egy csomó mindent tesztelünk" - mondta Dave Lewis, a szupermarketlánc vezérigazgatója.
Felhőkarcoló és szabadulószobák Budapesten, bajban a Tesco Ez történt a héten a gazdaságban.

Kilőtt a Tesco árfolyama Az elmúlt napokban kifejezetten jó volt a hangulat a világ tőzsdéin, a katalán elszakadás egyelőre csak lokális hatású volt. Ma azonban némi megtorpanás látszódik az európai tőzsdéken, a vezető...
Kikerült a Tesco a slamasztikából mikor éri utol a magyar bér a német felét? Mély válságban volt a Tesco szülőhazájában, Nagy-Britanniában, jött a válságkezelés, és úgy tűnik, ez meghozta eredményeit: az óriás áruházlánc kezd kikecmeregni a gödörből. Az eladások volumene emelk...
Jobbá tennék a helyi közösségek életét Elindult a vásárlói szavazás a Tesco Ön választ, mi segítünk programján. A nyerteseket 400 000 Ft-tal segítik.
A Tesco és a szakszervezetek tovább tárgyalnak Október 13-án folytatódnak a tárgyalások a béremelésről és a munkavállalói létszámbővítésről.
Itt a Tesco nagy dobása: változás jön a sajátmárkás termékeknél Október elejétől már csak ilyen üdítőket találsz a polcokon....
5 millió a fiatal úszótehetségek támogatására Több száz fiatal magyar úszótehetség kap új felszerelést a Procter&Gamble és a TESCO programja révén.