Pénzt vagy éveket! - 11. adás 1. rész

Ábrahám Edit és R. Kárpáti Péter barátsága immár közel 20 évre nyúlik vissza. Vajon segít ez nekik abban, hogy ráhangolódjanak a vendégekre, és megfejtsék a korukat?

2017. augusztus 7. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Pitbull cselekedetei túl a nyolcvanadik előadáson Kárpáti Péter, a Titkos Társulat vezetője mesélt a hatodik éve műsoron lévő előadás kacskaringós történetéről és a nevéhez fűződő improvizációs technikáról. [...] Bővebben!

Friss hírek
Horoszkóp: Október 19., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Majka rettegett, hogy megismétlődik a múltkori bakija A műsorvezető meglepődött a válaszlehetőségeken, és csak arra koncentrált, hogy a kérdésen kívül mást ne is mondjon Hogy végül mi sült ki a helyzetből, az kiderül a videóból!
Majka szerint olyan nőt kell feleségül venni, aki Heni és Geri régóta nagyon közeli barátok, ezért Majka szerette volna tudni, hogy mit szól ehhez Geri barátnője.
Tények röviden 3, 2017. október 18., szerda ...
Egyelőre marad a meleg időjárás-jelentés, 2017. október 18., ...

Akaszthatnékja támadt a nagykőrösi jobbikos polgármesterjelöltnek Akasztással és bitófával fenyegette meg dr. Czira Szabolcsot, Nagykőrös fideszes polgármesterét, párttársait és munkatársait Ábrahám Edit Nagykőrösön
Sármos színész Ábrahám Edit egyetlen gyermeke - Fotókon a 33 éves Péter Ábrahám Edit fia külföldön is sikert aratott hangjával.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
A neten jól hangzik, de az ágyban irtó kellemetlen - 5 szextipp, amitől óva intenek a nők Néhánynak borzasztóan kellemetlen vége lett.