Hiába volt pokoli hőség, mégsem dőlt meg az áramcsúcs

Idén valószínűleg már nem dől meg az eddigi nyári áramfogyasztási rekord.

2017. augusztus 8. 16:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyengült a forint péntek estére Enyhén gyengült a forint péntek estére a vezető devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
50 milliót oszt szét filmekre Balog minisztériuma A pályázók akár 4 millió forintot is kaphatnak a művészi értékkel bíró rövidfilmek elkészítésére.
Mit mondhat Magyarországról a Moodys? A legvalószínűbb forgatókönyv szerint egy plusz jelet tesz a magyar besorolás mellé pénteken a Moodys hitelminősítő.
Hazaáruló ellenzék és elszovjetesedő EU - miről beszél Orbán október 23-án? Hétfőn október 23-a, és egy újabb Orbán beszéd. A miniszterelnök emléknapi beszédei mindig elég cifrára szoktak sikerülni, de egyúttal ki is jelölik a politikai irányt az elkövetkező fél-egy évre. Összeszedtük az elmúlt 4 év legkeményebb megszólalásait legújabb videónkban.
Egy sor veszély fenyegeti a világot - Íme a tíz legnagyobb Egyelőre a nyugalom szigetének tűnnek a piacok, de bármikor újabb geopolitikai veszélyek realizálódhatnak - vélik friss elemzésükben a BlackRock szakemberei. Az alapkezelő tíz olyan potenciális...

Top hírek:
Már a Wall Street-i veteránok is a bitcoinra esküsznek A profi befektetők között is nagy a megosztottság, ha a kriptodevizákról van szó, egyesek szerint a jövő pénze, míg mások szerint az egész egy hatalmas lufi, amely bármelyik pillanatban kipukkadhat....
Nagy harc jön a bankpiacon: most kiderül, ki a legjobb Tizenkettedik alkalommal szállnak versenybe a hazai pénzintézetek a legjobbnak járó címért.
Milliókat fizethetnek: megbüntették a szcientológusokat Itt a nagy rendőrségi razzia első komoly eredménye.
Délután döntenek Magyarország sorsáról - nagyon küzd a forint Jó hangulatban indult a kereskedés Nyugat-Európában, Budapestet azonban lázban tartja az egyik hitelminősítő, délután érkezik ugyanis hír a Moodys-tól, hogy hogyan látják a magyar államadósság helyzetét. Brüsszelben javában zajlik a csúcstalálkozó, berúgta a motort a gyorsjelentési szezon is, ma az autópiac fogja húzni a tőzsdét.
Az Apple húzta le Amerikát Vegyesen zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2018 márciusáig megújul a Vakok kertje Október végéig elindul a Városliget táj- és kertépítészeti megújításának első üteme; a Liget Budapest projekt első lépcsőjében, 2018 márciusáig teljes egészében megújul Magyarország első, speciálisan a vakok és gyengénlátók pihenését és kikapcsolódását szolgáló, csaknem egyhektáros parkrészlete is.