Sziget fesztivál 2017 - élő közvetítés, live stream itt

Sziget fesztivál 2017 - élő közvetítés, live stream itt [Dátum: 2017.08.09. 14:34]

2017. augusztus 9. 7:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Akiknek szerencsét hozott a péntek 13 2017-ben másodszorra is péntekre esik egy tizenharmadika - a balszerencsétlennek kikiáltott dátum kapcsán már sokszor, sokan megírták, honnan ered a hiedelem, hogy kerüljük el a pechsorozatot, mi azon...
Terminátor 6 - megvan a premier dátuma, az utóbbi 3 filmet el is felejthetjük Már megvan a hivatalos Terminátor 6 premier dátum, sajnos nincs közel. A sztoriról sokat nem árultak el, de azt már tudjuk, hogy mi az, ami meg sem történt.

Friss hírek
Miről álmodik Istenke, ha Kovács? Barlog Károly 1986-ban született Zentán, jelenleg Balatonendréden él. Második könyve Kovács Istenke álmodik címmel jelent meg. Rádióinterjú a szerzővel. [...] Bővebben!
Leállították a House Of Cards forgatását egy közeli lövöldözés miatt A sorozat forgatási helyszínének közelében lőttek le öt embert, a stáb leállt a munkával, amíg a rendőrség a tettest keresi.
Ön is régen látta Chert? Hamarosan láthatja a Mamma Mia: Here We Go Again című filmben.
Magyar állami kitüntetést kapott Ennio Morricone A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerzőt, aki az állami elismerést budapesti koncertje előtt vehette át szerdán.
Egy igazi wonder woman játszik majd az új nácis filmben Gal Gadot-t is felkérte Justin Kurzel a Ruin egyik szerepére.
Hazatért a pedofíliával vádolt Roman Polanski Egy róla szóló dokumentumfilm kedvéért utazott Lengyelországba.

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 új előzetese A Rockstar Games betartotta szavát, ma délután új látnivaló érkezett a Red Dead Redemption 2-ről. Pontos dátum még nincs, helyette viszont itt a második trailer, amelytől tutira leteszed a hajadat. A ...
Nyomozzák, miért borították sírkövek a Tisza partját Ki vitte oda és miért? Néhány sírkövön még szerepel a név és a dátum is.
Magyarországra is elhozza Trumpot gúnyoló megakoncertjét Roger Waters A Pink Floyd klasszikusokból és az új szólólemez dalaiból álló, eddig agyondicsért show várhatóan 2018-ban ér hazánkba. Pontos dátum még nincs, de az előadó honlapja szerint lesz magyarországi koncer...

Top hírek:
Össztűz zúdul a francia popmagazinra, mert feleséggyilkost tett a címlapra Többen is "undorítónak" nevezik a Les Inrockuptiblest, mert a néhai Noir Desir-frontember, Bertrand Cantat-t tette borítójára.
Visszakerül több csatorna az Invitel kínálatába Egy évvel ezelőttig ott voltak a szolgáltató csomagjaiban, de kikerültek, a helyükre pedig Andy Vajna új kábeltévéit tették.
35 éve hunyt el minden idők legnagyobb magyar gitárosa
Mennyire Csillagok háborúja-rajongó? Tesztelje velünk! Luke Skywalkertől a jeditanácsig, a lézerkardtól az Ezeréves Sólyomig 12 kérdés, amiből kiderül, hányszor látta és mennyire ismeri a Star Wars-filmeket.
Mutasd meg a zenédet a Stranger Things zenei agytrösztjének! Budapestre jön Nora Felder, aki olyan sorozatokhoz válogatott zenét mint a Ray Donovan, az OA vagy a Californication. Most magyarokat hallgatna.
Leállították a House Of Cards forgatását egy közeli lövöldözés miatt A sorozat forgatási helyszínének közelében lőttek le öt embert, a stáb leállt a munkával, amíg a rendőrség a tettest keresi.