Lerúgták a kutyát az 1-es villamosról - borzalmas történet terjed

Rettenetes történetet osztott meg egy nő.

2017. augusztus 10. 10:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Majka hastáncolni tanult! Nézd hogy hullámhozott Mr. Lover? Az 50 milliós játszma egyik játékosa, Szandi tanítgatta Majkának, miként kell hastáncolni...
Vajon megnyílik végre Az 50 milliós játszma pénzcsapja? Mariann és Renka az első páros a játszma őszi szériájában, akik a legközelebb jutottak ahhoz, hogy pénzt nyerjenek! Hogy az Édes kisfiam című örökzöld sláger ért-e számukra milliókat, kiderül a videóból!
Vicces: Majka padlót fogott! Ilyen még nem történt vele Az 50 milliós játszmában Egy ˝szép párt˝ érintő kérdésnek indult az egész, ám a könnyed sztorizgatás Palvin Barbaránál nem várt fordulatot vett. Mikor Majka rájött mi történt, szó szerint padlót fogott. Hogy mi volt a humoros pillanat oka? Kiderül a videóból.
Majka a mókusok elé vetette volna a játékosokat? ˝Vessetek a mókusok elé!˝ Vajon melyik vígjátékból való az idézet? Ezt kellett volna tudnia a játékosoknak. Mariann és Renka az utolsó másodpercben pakolt át egy milliót egyik válaszról a másikra. Majka szerint ez nagy bátorság volt részükről... Hogy jól döntöttek-e, kiderül a teljes adásból.
Tények röviden 3, 2017. október 11., szerda ...
Meleg őszi idő időjárás-jelentés, 2017. október 11., ...

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Emlékszel Acél Rékára? A Kölyökidő sztárja így tért vissza a képernyőre Acél Rékát még gyerekként, a 90-es években ismerte meg az ország.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
Horoszkóp: Október 11., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.