Sikeres volt az Origo.hu kiadójával szembeni végrehajtás

Eredményesen lépett fel a bíróság, így a Matolcsy Ádám cége által felvásárolt New Wave Media Zrt. végül kifizette a tartozását és helyreigazítást is lehozott.

2017. augusztus 10. 12:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Soros letagadja korábbi szavait Öt nappal a nemzeti konzultáció vége előtt az egyébként ritkán nyilatkozó milliárdos tőzsdespekuláns nem szóvivőjén vagy alapítványain keresztül, hanem saját hangján keresztül szólalt meg, és nyíltan ...
Rejtélyes haláleset a 2-es metróban Egy férfi a Battyány téri metróalagútban akasztotta fel magát - írta az Origo.
Milliókat fizethet Vonának a Ripost, az Origo, a Lokál és a 888 Több milliós sérelemdíjat fizethetnek a Jobbik elnökének a kormánypárti sajtóorgánumok.
Lejáratnák Gyurcsány feleségét is a Czeglédy-üggyel A kormányszócsővé silányult Origo írta meg, hogy Dobrev Klárát is kihallgatja az ügyészség.
Médiadíjat kapott az Origo sportrovata A Kajak-kenu Szövetség évzáró gáláján kiderült, kik a legjobbak legjobbjai.
Mától mutatják be a magyar mozikban a Rodin című filmet Az Origo néhány hete készített egy interjút a rendezővel, Jacques Doillonnal.

Fegyverrel fenyegetőzött az ismert miskolci baloldali újságíró Pisztollyal fenyegette meg az Észak-Magyarország korábbi főszerkesztő-helyettese azokat rendészeket, akik meg akarták büntetni, mert tilosban parkolt - írta meg az Origo.hu.
Bandaháborúk tartják rettegésben a dán lakosságot Tarthatatlanná vált a migráns bandák háborúja Dániában. Az északi ország kormánya akciótervvel szorítaná vissza a bűnbandákat. A civileket arra figyelmeztették, hogy sötétedés után egyedül ne menjenek...
Origo: Már több mint 350 ezer kérdőívet visszaküldtek Kormányzati forrásokra hivatkozva közölte az Origo az információkat.
Tiborcz István: A miniszterelnök családtagjaként nem foglalkozhatom bármivel Az ingatlanfejlesztés nincs kapcsolatban állami tenderekkel, a miniszterelnök családtagjai pedig nem foglalkozhatnak bármivel tudtuk meg az Origo Tiborcz Istvánnal készített interjújából.
Utánajártunk: Tiborcz István tulajdonos az ingatlanfejlesztő cégben Az Origo interjút készített a miniszterelnök vejével.
Magyarország megvétózta a NATO-Ukrajna Bizottság ülését Magyarország megvétózta a NATO-Ukrajna Bizottság ülését az ukrán oktatási törvény miatt - írta az Origo pénteken.