Tódult a fiatal NER-elit a Sziget VIP-be

Hány állami cégvezető és kormányközeli médiaguru, politikusgyermek és -feleség vonult fel a Sziget VIP-szekciójában a Pink-koncert idején? Kivel borult össze egy mobiltelefon fölött Rogán Cecília? Felemelő képek készültek csütörtök este.

2017. augusztus 10. 13:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pink részegen írt szerelmes levelet Eminemnek, amire válasz is érkezett Elfogyasztott egy kis bort, a Grammy-díjról és Rihannáról is írt a rappernek.
Pink pár pohár bor után üzenetet küldött Eminemnek - nem maradt el a válasz Az énekesnő megtapasztalta a folyékony bátorság áldásos hatását.
Pink egy évig nem szexelt férjével Egy évig nem feküdt le a férjével Pink, és az énekesnő elmondása szerint ez nagyon jót tett a kapcsolatuknak. Vannak pillanatok, amikor ránézek Carey-re, s azt látom, hogy olyan, mint egy szikla: ...
Pink: A monogámiában néha egy éven át sincs szex Pink új albuma kapcsán adott interjút, ebből szemeztünk.
Eminemmel rappel Pink Részeg ötletnek indult, sláger lehet Pink új száma. Eldöntöttem, rappért akarok Grammy-díjat. Szóval ittam egy csomó bort és írtam egy rapet, amivel nem voltam elégedett. Ittam még egy kicsit, és üzen...
Bogarakat evett Pink Bár még csak 38 éves Pink, biztos benne, hogy túlvan élete legborzasztóbb élményén. Néhány éve Ausztráliában voltunk egy motoros túrán. Annyi bogár volt, hogy sírva fakadtam vezetés közben. Voltak...

Pink elárulta: néha szívesen leszúrná a férjét egy villával! Nem ennyire durva a helyzet!
"Le akartam szúrni a férjemet" - Pink viharos házasságáról mesélt Pink nem bánja, hogy sokat küzdöttek férjével a boldogságukért.
Döbbenetes vallomás: Pink villával akarta leszúrni a férjét Komolyan ezt akarta tenni a két gyermeke apjával?
Ügyvéd Barbie-k, akik drogkartellek bűnözőit védik Lehet, hogy pink ruhában vannak, de gyilkossággal és nemi erőszakkal vádolt állítólagos bandatagokat védenek.
Az ALDI ötödszörre a Go Pink mellett A kezdeményezésrózsaszínben hívja fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.
Salma Hayek ruhájának színétől megvakulsz! Ez pink ám a javából!