Lerúgták a villamosról Dóri kutyáját

Aki látja az állatot, azonnal értesítse a gazdáját.

2017. augusztus 10. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az 50 milliós játszma - 5. adás 2. rész Peti és Réka után Dóri és Böbe következett, akik mellett Majkának nem nagyon sikerült szóhoz jutnia a játék alatt. 
Virtuóz zenével a gyermekekért A Virtuózokkal, Molnár Ferenc Caramellel, a Kodály Filharmonikusokkal, valamint a Pécsi Vonósokkal készül egyedülálló jótékonysági hangversenyekre az adventi időszakban a Magyar Zenei Kulturális Alapí...

Friss hírek
Nem lett tollseprű Beyoncé Nemcsak tehetséges énekesnő, de nagyszerű színész is Beyoncé állítja Bill Condon forgatókönyvíró. Az elismert szakember nevéhez olyan filmek fűződnek, mint az Alkonyat Hajnalhasadás és a 2006-os Dreamgirls című zenés film, amelynek egyik főszereplője maga Beyoncé. Az akkori közös munka olyan nagy hatással volt Condonra, hogy legutóbbi projektje, A szépség és a szörnyeteg című mese élőszereplős filmváltozatának a forgatásakor is gondolt az énekesnőre.
Lehet örülni: a pocakos férfiak jobbak az ágyban, mint a vékonyak Egy csapat tudós arra kereste a választ, hogy a testalkat, hogyan befolyásolja a pasik szexuális teljesítményét. Megtalálták.
A sors útjai - 80. rész Amelia szembeszáll Mariannaval, hogy megvédje a lányát, a dadusát és az édesapját. Fernanda a börtönben is önmaga, börtön zenekart szervez az igazgatónő segítségével de a bajkeverő mindent megtesz, hogy megkeserítse az életét. Carlos visszatér Mexikóba de Pedro és Amelia is hazudnak neki Fernanda hollétéről.
Tubika bevetésre kész! A Bors négylábú munkatársa ma felhagy az irodai életmóddal,  testhezálló feladatot kapott: terepen kell beugatnia mindenkinek, és ki kell szagolnia az utcán heverő témát. Szemmel láthatóan izgatott, amiért vidékre utazhat, alig bír magával. "Kutyajó" témát javasolnál? Vagy csak szeretnél Tubival kapcsolatba lépni? Akkor írj neki a tubi@borsonline.
Született szobalányok - ORSZÁGOS TV PREMIER - kedd 22.55 Ajánló - Egy kérdés lehet ártatlan, vagy váratlan, esetleg kínos. És az is benne van a pakliban, hogy a legrosszabbkor hangzik el... Született szobalányok: országos tv premier kedd esténként 22.55-kor a TV2-n!
Návai Anikó megünnepli Zac Efron születésnapját - szombat este a film után Jennifer Lawrence és Javier Bardem új filmjükről mesélnek, Dakota Fanning pedig arról, milyen volt Magyarországon forgatni. Jeff Goldblum dalra fakad, és Zac Efron harmincadik születésnapjáról sem feledkezik meg Návai Anikó! Hello Hollywood - szombat este a film után a TV2-n!

Szabó Dóri: ˝Biztos, hogy én sem vagyok könnyű eset...˝ A Mokka Az normális? rovatában ezúttal Frank Róbert pszichológushoz érkeztek különböző párkapcsolati kérdések, mint például, hogy normális-e, ha valaki nem igényli folyamatosan párja közelségét. A sza...
Meridián kezeléssel az energiacsatornák elzáródása ellen A bőr tükrözi, hogy milyen belső folyamatok zajlanak le a szervezetben. Nem csak a fizikai, de a lelki bajok is megjelenhetnek rajtuk, de hogy hogyan változtathat rajta egy bioenergetikai kezelés, azt...

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig - október 23., hétfő 23.25 Ajánló - Szereplők: Bátor Anna Daniela, Gáspár Tibor, Somfai Éva, Kende Péter, Vági Attila
Weinstein kapcsán a magyar zaklatásokra is fény derül - csütörtök 23.25 Milliárdos vállalkozó, Slovnaft elnök és fociklub tulajdonos - stúdióban az egyik legbefolyásosabb szlovákai magyar, Világi Oszkár. Vádak és indulatok a hollywoodi producer botránya után Magyarországon is - borul a bili zaklatásügyben. Zimbardo professzor pedig nyilatkozik többek között agresszióról, börtönkísérletről, és a belénk kódolt előítéletekről.
Majka megirigyelte Az 50 milliós játszma egyik játékosának ˝hisztikezelő módszerét˝ A műsorvezető meglepődött azon, hogy mit talált ki Geri annak elkerülésére, hogy a barátnője túl gyakran kiakadjon apróságokon. Meg is kérdezte tőlük, hogy szerintük ő ezt hogyan tudná bevezetni otthon
A gyönyörű lány gyerekként evett a szörnyűségből, ami miatt már fiatalon a halállal harcol Danielle Smalley-nél 23 évesen diagnosztizáltak mellhártyarákot, amely az esetek nagy részében olyan építőipari munkásoknál jelentkezik, akik évtizedeket dolgoztak olyan épületek bontásánál, amelyek azbesztet tartalmaztak. A betegség ritka és nagyon agresszív, az orvosok is nehezen hitték, hogy a mindössze 23 éves aldershoti nő ezzel a betegséggel küzd.
Megtagadja a szüleit az X-Faktor szépfiúja Már nem is beszél a családjával az ifjú tehetség, aki fogadkozik: nem tér vissza többé gyermekkori otthonába.