Ez a gyufarejtvény pörög most a neten - de tényleg, melyik a legnagyobb szám?

2017. augusztus 10. 15:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Hat abszurd rendelkezés a középkori divat világából Manapság a divatos öltözködés egyik alapvető célja, hogy az emberek kifejezhessék vele egyéniségüket. A középkorban ugyanakkor a ruházkodás elsődleges szerepe az adott személy társadalmi hovatartozásának kifejezése volt. Ennek megfelelően szigorú előírások szabályozták, hogy ki mit és hogyan viselhet.
Mennyire Csillagok háborúja-rajongó? Tesztelje velünk! Luke Skywalkertől a jeditanácsig, a lézerkardtól az Ezeréves Sólyomig 12 kérdés, amiből kiderül, hányszor látta és mennyire ismeri a Star Wars-filmeket.
Itt a Cseh Tamás Program új neve Mint korábban hírt adtunk róla, a CSTP elveszítheti nevét. A program valóban új néven megy tovább, az NKA közleményt adott ki.
Mutasd meg a zenédet a Stranger Things zenei agytrösztjének! Budapestre jön Nora Felder, aki olyan sorozatokhoz válogatott zenét mint a Ray Donovan, az OA vagy a Californication. Most magyarokat hallgatna.
Nagyon rossz hírek érkeztek Törőcsik Mariról A színésznő lánya Varnus Xavérnak írt lehangoló híreket.
Egy sértődés miatt ajánlotta fel kardját a Habsburgoknak Buda francia felszabadítója 354 éve, 1663. október 18-án született Savoyai Jenő, a török elleni háborúk és a spanyol örökösödési háború legkiválóbb császári hadvezére. Személyes bátorságát mutatja, hogy 24 csatája közben 13 alkalommal sebesült meg.

Top hírek:
Visszakerül több csatorna az Invitel kínálatába Egy évvel ezelőttig ott voltak a szolgáltató csomagjaiban, de kikerültek, a helyükre pedig Andy Vajna új kábeltévéit tették.
Csubakka és a rendező elárulta a Han Solo-film címét Nehezen lehetne azt mondani, hogy túltengtek volna a kreatív energiák a címadásnál.
A kilncvenéves Római Magyar Akadémia Pasolinivel ünnepel Pasolini és Medea a Római Magyar Akadémián.
Daniel Brühl Budapest utcáin ered a kegyetlen sorozatgyilkos nyomába előzetes A sebész és a nemrég bemutatott Mindhunter hangulatát hozza az 1890-es évek New Yorkjában játszódó The Alienist, amelyben Daniel Brühl mellett Dakota Fanning és Luke Evans tűnik fel a főbb szerepekben.
Mennyire Csillagok háborúja-rajongó? Tesztelje velünk! Luke Skywalkertől a jeditanácsig, a lézerkardtól az Ezeréves Sólyomig 12 kérdés, amiből kiderül, hányszor látta és mennyire ismeri a Star Wars-filmeket.
Odanézz, ott egy táncos a levegőben! Videó Hihetetlen felvételek a budapesti Kálvin térről, ahol a levegőben táncosok jelentek meg.