SOS Gyermekfalvakat támogatott az Orbit

2 hónap + több mint 12 millió megvásárolt rágó = 11 913 070 forint az SOS Gyermekfalvaknak.

2017. augusztus 10. 16:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Több ezer embert kirúgna, de vinné a becsődölt légitársaságot a Lufthansa A német légitársaság komoly összeget fizetne az Alitaliáért, de lenne is pár feltétele.
Kitálalt az RTL sztárja: erre költi majd 20 milliós nyereményét Te mit kezdenél ennyi pénzzel?...
Totális összeomlástól tartanak mi lesz, ha ezerszeresére drágulnak az alapélelmiszerek? Beavatkozásra készül az IMF, ugyanis katasztrófától tartanak Venezuelában.
Biztos tippek a hatékony kézmosáshoz Az emberek mintegy 86 százaléka nem mos elég alaposan kezet. nagyobb figyelmet igényel az élelmiszerfeldogozás is.
Európába jönnek a Mastercard és a PayPal közös fejlesztései A PayPal és a Mastercard bejelentette, hogy a két vállalat az Egyesült Államok, valamint az ázsiai és csendes-óceániai térség piacai után globálisan is kiterjeszti digitális szolgáltatásainak...
Te is használsz Wi-Fi-t? Komoly veszélyben lehetnek a személyes adataid Belga szakértők komoly védelmi rést vettek észre a mindent átszövő vezeték nélküli hálózatok titkosításával kapcsolatban.

Az ő életükbe nem fér bele a kísérletezés középiskola után Nyaranta nevelőszülőknél élő fiatalok táboroznak együtt, hogy felkészüljenek a felnőtt életre. Amíg másoknak belefér néhány kudarc az életben útkeresés közben, ők ezt nem engedhetik meg maguknak. Külf...

Top hírek:
Szinte ingyen tankolhat majd, akinek benzines autója lesz? A világ egyik legnagyobb olajipari vállalata, a Saudi Aramco nagyszabású részvénykibocsátásra készül. Van olyan elemző, aki szerint érdemes lesz sietniük, mert az elektromos autók térhódítása miatt az olajár padlót foghat.
Orbán százezer új munkahelyet álmodott a turizmusba 2030-ig A magyar kormány egy több száz milliárd forintos, átfogó turizmusfejlesztési stratégia keretében a jelenlegi 360 ezerről 450 ezerre szeretné bővíteni az ágazatban dolgozók számát, emellett pedig a...
Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás - Kedden Győrben indul országos rendezvénysorozatunk Milyen fejlesztési célokra használhatják a vállalkozások az MFB Pontokon elérhető EU-s visszatérítendő pénzügyi eszközöket? Hogyan néz ki az igénylés folyamata és kiktől várhatnak szakértői...
A zálogházak jó része tesz a törvényre Visszaeshet a bevételük a pénzmosás elleni szabályaink miatt, ezért nem tartják be őket.
Hogyan gondoskodhat a nyugdíjáról? Egyre tudatosabban készülnek a dolgozó emberek a nyugdíjas éveikre....
Építőanyag-hiány lassítja a lakásépítést Szakemberhiány is sújtja az ágazatot.