Tavaly is szupermeleg év volt

A tavalyi év volt a legforróbb a rendszeres mérések kezdete óta.

2017. augusztus 11. 10:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Wolfenstein II - Hitler is beköszön Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszált Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.
Új Astro headset a Logitech-től A nyáron megvásárolt márka új modellje kedvezőbb áron kínálja az A50 alapvető képességeit.
Forza Motorsport 7 teszt Úgy tűnik, a Horizon-mellékág az anyasorozat fejére nőtt. A Turn 10 úgy látta, ideje kicsit kötetlenebb, még emészthetőbb irányba terelni a Forza Motorsport új részét, ami azonban ennek megfelelően már nem azt nyújtja, amit megszoktunk.
Stabilan növekszik az IT-költés Nyugat-Európában Az IDC szerint ez az évtizedforduló elejéig nem is fog változni, 2021 végéig folyamatos növekedés várható a régióban.
Ez a kütyü gyorsan felokosítja az otthoni világítást Egyedi és praktikus, okosotthonokba való megoldás az iDevices Dimmer Switch.
Veszélyes zsarolóvírus fenyegeti az Androidot használókat Az ESET kutatói fedezték fel azt a DoubleLocker névre keresztelt, újszerű támadási megoldásokat alkalmazó androidos kártevőt, amely két különféle hatékony eszközt is bevet annak érdekében, hogy képes legyen sikeresen megfertőzni az áldozatok mobilkészülékeit, és pénzt zsaroljon ki tőlük.

Top hírek:
Keret nélkül jön az Oppo F5 A szelfi-specialista is kipróbálja magát ezen a téren, de a képeknél is javulást ígérnek.
Megérkezett az ELEX utolsó előzetese A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka, az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.
Rocket League - éjjel indul a halloweeni esemény, ingyen nyithatunk ládákat Most először játékkal is szerezhetünk olyan cuccokat, amik a Rocket League loot ládáinak kinyitására is alkalmasak, igaz, egy fontos korlátozás vonatkozik rájuk.
Már senki nem nevet az észak-koreai hackereken Nagyon kevés pénzből hatalmas sikereket ért el a kommunista rezsim, és egy informatikai támadással még az atombombájuknál is nagyobb káoszt tudnak okozni világszerte.
A Mate 10 lite olcsóbb, de mégis vonzó A müncheni bejelentéssel egy időben lehullott a lepel a szerényebb képességű Mate 10 lite-ról is, a széria legolcsóbb, ismerős tagjáról.
Biztonsági fejlesztéseket kapott a Google Chrome Hatékonyabban detektálja és törli a rosszindulatú módosításokat a böngésző.