III. Székelyföldi Fotóbiennálé pályázati felhívása 2017

A kiírók meghirdetik a III. Székelyföldi Fotóbiennálét.

2017. augusztus 11. 22:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Több cég is vinné az Alitaliát Hét ajánlat érkezett a csődvédelemben működő Alitalia légitársaságra.
Leültek tárgyalni: véget érhet a török-amerikai balhé? Mintha egy kis előrelépés látszana a török-amerikai konfliktusban.
5+1 tipp: ha ezekre nem figyelsz oda, nagy bajban leszel a munkahelyeden Végre megvan a nagy előléptetés amire vágytál, de mi jön utána, hogyan irányítsd a saját csapatodat ezentúl? Összeszedtünk tíz olyan dolgot, amit friss vezetőknek nem árt elkerülni, különben visszatetszést kelthetnek a munkatársaikban és a vállalat felsőbb vezetőségében is.
Itt a családi viszály vége: kiderül, kié lesz Komár László mesés vagyona Öt éves herce-hurca végére tesznek pontot....
Brit járatokat tervez a Wizz Air A Wizz Air benyújtotta brit üzemelési engedélyre vonatkozó kérelmét - közölte a légitársaság szerdán a honlapján.
Megvan, hogy hány kérője akadt a csődbe jutott légitársaságnak Összesen heten vinnék, ebből kettőt lehet biztosan tudni.

Top hírek:
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
Menetrend szerint halad az EESZT bevezetése Mától számított egy hete van több ezer hazai közfinanszírozásból működő egészségügyi szereplő számára, hogy csatlakozzon és megkezdje adatszolgáltatási kötelezettségét az EESZT rendszerében.
Remek horrorfilmekkel ijesztget a Mars Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!
Érik a botrány a bankfiókokban: nem lesz aki kiszolgáljon Már nem csak a call centeresek megtalálása jelent nehézséget....
Gyengült ma a forint A dollárral szemben viszonylag nagyobb, az euróval és a svájci frankkal szemben csak kisebb mértékben gyengült a forint kedden a bankközi devizapiacon.
Akkor is lehet jól dolgozni, ha utálod a főnököd Vezetőnek lenni nem mindig hálás feladat, a beosztottak legalábbis egyre kisebb tisztelettel tekintenek a feljebbvalókra. Igaz, a vezetők is gyakran tesznek azért, hogy minél kisebb legyen a respektjük.