Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás / NEA-17-N

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működésének támogatása a nemzeti összetartozás erősítése és a közjó kiteljesedésében vállalt szerepük segítése érdekében.

2017. augusztus 11. 22:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Végre tovább építik a Budapest melletti szellemvárost Jövőre már lakásokat és irodákat adnának át a Tópark lakóparkban, a fejlesztő 50 milliárdot tol bele a projektbe. Lesz külön buszjárat is Kelenföldről.
Megvan, hol lesz először elektronikus jegyrendszer nem Budapesten Debrecen beelőzte a fővárost.
Hova tegyük a pénzünket? Ez most a magyarok kedvence Mely befeketési alapba került a legtöbb pénz?
Újra úszik az adósságban a magyar Főleg felújításra kell a lakáshitel, de építéshez és új lakás vásárláshoz is sok hitelt veszünk fel.
Pénzügyeiről vallott a volt Megasztáros: képtelen szabadulni a mamahotelból Pedig több vállalkozást is vezet....
A Földet a gazdáknak Program jogszerű és hasznos Jelenleg több mint 1,6 millió hektár föld van az állam tulajdonában.

Top hírek:
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Már a Vodafone-nál is elérhető a Digitális jólét alapcsomag A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
Tatabánya 41 új autóbusszal gazdagodott A tatabányai önkormányzati tulajdonú T-Busz Kft. 41 új autóbusz vásárlásáról írt alá szerződést hétfőn, Kupi Gábor cégvezető tájékoztatása szerint a közbeszerzési eljárások után négy elektromos buszt szállíthat az Ikarus Egyedi Kft., a győri Kravtex Kft-vel 23 szóló autóbusz szállítására szerződtek, a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.
Nem találja az irányt Európa Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden.
Turisztikai csúcstalálkozót tartottak a Müpában Több mint 1000 résztvevő volt a Turizmus Summit 2017 konferencián.
Honvédelem érdekében tevékenykedő katonai hagyományőrző szervezetek pályázati támogatása 2017 / HM TKKF HAGY-2017 A pályázat célja a honvédelem ügyét egy adott történelmi korszak magyar katonáinak hiteles megjelenítése által népszerűsítő katonai hagyományőrző tevékenység támogatása.