Frissítés: Holtan találták meg a Körösben eltűnt férfit

Doboz térségében merült el és nem sokkal utána holtan találták meg.

2017. augusztus 12. 14:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vandoorne elfelejtené a japán hétvégét Nem sikerült a pontszerzés a Suzukában a McLaren-Honda számára. A wokingiak belga versenyzőjének délutánját már egy első körös incidens megbélyegezte, aki így csak a 14. helyen végzett.
Árvízvédelmi beruházás indult Az árvízvédelmi kockázatot csökkentő, 12 milliárd forintos költségvetésű beruházás indult uniós támogatással az Alsó-Tisza mindszenti és a Hármas-Körös torkolati szakaszán.

Friss hírek
Szájer azt bizonygatta, hogy az Orbán-kormány nem fantomokkal küzd Szájer József állítja: az Európai Parlament illetékes bizottsága megszavazott egy jelentést, amely lényegében megegyezik a Soros-tervvel.
Rekordméretűre hízott a kormány Ha a minisztereket, államtitkárokat és helyettes államtitkárokat is összeadjuk, akkor 297 embernek van kormányzati tisztsége.
Tarlós szerint áprilisig már nem érdemes foglalkozni a Római-parttal Az átengedett, majd elgáncsolt római-parti népszavazás óta hirtelen megváltozott a védmű mellett eddig kardoskodó Tarlós István véleménye.
Óv a lincshangulattól a Magyar Színházi Társaság elnöke Keszég László szerint meg kell értetni a világgal, hogy egy egész szakmára nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt.
Most emeltek vádat Rékasi Károly két évvel ezelőtti motorbalesete ügyében Rékasi Károlyt többször műtötték, sokáig lábadozott, emiatt kiesett egy időre a munkából.
Ismét sűrű köd lepi el az országot Tizenkét megyére és Budapestre adtak ki figyelmeztetést.

Újabb fejlemények az élelmiszerbotrányban Az uniós tagállamok harmadát érinti az eltérő minőség problematikája. Nemrég egy litván vizsgálat derített fényt arra, hogy a piacukra szánt áruk hetven százaléka silányabb, a minap pedig a második kö...
Vettel: Miénk volt a leggyorsabb autó Sebastian Vettel biztos abban, hogy megnyerhette volna a Malajziai Nagydíjat, annyira jó volt az autója. Aggódik azonban a levezető körös incidens miatt, hogy esetleg megsérült a sebességváltója.
Igazi thriller volt a MotoGP misanói versenye Egy utolsó körös előzés ért futamgyőzelmet vasárnap délután.

Top hírek:
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Ahol az agyhalál külön rovat: Jönnek a kormánybarát zugportálok?
Embercsempészeket fogtak Hercegszántónál Egy szerb és egy macedón férfi akart migránsokat becsempészni az országba.
Köd lepi be a fél országot, itt a figyelmeztetés - térkép Citromsárga, elsőfokú figyelmeztetést tartott érvényben az ország északi és középső megyéire az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a tartós, sűrű köd miatt.
Összeütközött két autó Nyíregyházán Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.
Áder visszadobta a kéménytörvényt, több baja is van vele Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek pénteken Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését. Lázár János miniszter egy nappal korábban még bőszen védte a törvényt - a háztulajdonosok majd el fogják tudni dönteni, kell-e nekik az ingyenes kéményseprés.