Elmerült férfit keresnek a Körösben

Doboznál két búvár keresi a férfit.

2017. augusztus 12. 14:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vandoorne elfelejtené a japán hétvégét Nem sikerült a pontszerzés a Suzukában a McLaren-Honda számára. A wokingiak belga versenyzőjének délutánját már egy első körös incidens megbélyegezte, aki így csak a 14. helyen végzett.
Árvízvédelmi beruházás indult Az árvízvédelmi kockázatot csökkentő, 12 milliárd forintos költségvetésű beruházás indult uniós támogatással az Alsó-Tisza mindszenti és a Hármas-Körös torkolati szakaszán.

Friss hírek
Megvan, hol lesz először elektronikus jegyrendszer nem Budapesten Debrecen beelőzte a fővárost.
Franciaország 4700 menekültet fogad be az ígért 30 ezer helyett Franciaország 4700 menekültet fogad be, vagyis alig hatodát a két évvel korábban ígért 30 ezernek a migránsok uniós tagországok közötti elosztásának mechanizmusa keretében Olaszországból és Görögországból - derült ki a francia bevándorlási hivatal OFII keddi közléséből.
Wolfenstein II - Hitler is beköszön Lassan ráfordulunk október utolsó hetére, ami egyben azt is jelenti, hogy B.J. Blazkowicz ismét beköszön, csak ezúttal a nácik által megszált Amerikai Egyesült Államokból. Az utolsó trailer bepillantást enged ebbe a különös kalandba.
Miért kell kitörni a fotelfüggőségből? A kérdést meg is fordíthatnánk, azaz miért is kell mozogni. Mert kell? - kérdeznek sokan vissza.
Így előzhető meg a prosztatarák! Kisebb a nagyon agresszív daganat valószínűsége azoknál a prosztatarákos betegeknél, akik már a diagnózisukat megelőzően sok flavonoidot vettek magukhoz a növényi alapú ételekből és italokból. ...
Humánmeteo: nagy hőingás várható Szerdán frontmentes, továbbra is a szokásosnál magasabb hőmérsékletű időre van kilátás, a szervezetünket sem érik megterhelő hatások. ...

Újabb fejlemények az élelmiszerbotrányban Az uniós tagállamok harmadát érinti az eltérő minőség problematikája. Nemrég egy litván vizsgálat derített fényt arra, hogy a piacukra szánt áruk hetven százaléka silányabb, a minap pedig a második kö...
Vettel: Miénk volt a leggyorsabb autó Sebastian Vettel biztos abban, hogy megnyerhette volna a Malajziai Nagydíjat, annyira jó volt az autója. Aggódik azonban a levezető körös incidens miatt, hogy esetleg megsérült a sebességváltója.
Igazi thriller volt a MotoGP misanói versenye Egy utolsó körös előzés ért futamgyőzelmet vasárnap délután.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Először lett japán a világ legjobb Air Race-pilótája
Az Ophelia vihar vörösre festette a Napot, de az eget is