Női terrorcsoportot alapított anya és lánya Londonban

A muszlim női terroristák a londoni Westminsternél akartak késelni.

2017. augusztus 12. 15:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Késelés Londonban, egy ember meghalt Megkéseltek hétfő este három embert Londonban annál a metrómegállónál, ahol egy hónapja felrobbant egy házilag készített pokolgép.
Három embert késeltek meg Londonban Egy férfi belehalt a sérüléseibe.
Már Londonban jár a szexuális zaklatási botrány A brit rendőrség vasárnap bejelentette, hogy három újabb esetben indított nyomozást Harvey Weinstein amerikai filmproducer ügyében.
Kikapott a Watfordtól, már a kis csapat mögött az Arsenal Angliában Hatalmas blama Londonban.
Közös közleményben fejezte ki aggodalmát London, Berlin és Párizs Donald Trump nem írta alá az iráni atomszerződést, emiatt fejezték ki aggodalmukat az országok.
Az EU kész továbblépni, ha London jobb ajánlatot ad a brexitre Sosem könnyű több évtized után szétköltözni.

Call of Duty WWII - megfordulunk Londonban, játszhatunk egy régi focilabdával Nemrég kiadott két új képet a fejlesztőcsapat a Call of Duty: WWII egyik eddig ismeretlen helyszínéről, amik egy korábbi játékmód némileg átértelmezett változatát is megmutatják.
Londonban így kampányoltak a legális pöfizésért
Jó hangulatban indították a hetet a piacok London kivételével emelkedtek a vezető nyugat-európai indexek hétfőn. A BUX index szintén pluszban zárt.
Nem keres miniszterelnök-jelöltet az MSZP - a nap hírei Nem változtatott az MSZP politikai stratégiáján a párt országos választmánya. Madridban és Barcelonában is többezren tüntettek a párbeszédért. Londonban gyalogosok közé hajtott egy autó, 11 ember sérü...
A kudarc után lemondott a szlovén kapitány Londonban elszálltak a vb-remények, Srecko Katanec pedig ment utánuk.
Óvatos üzemmódban a befektetők London kivételével enyhe veszteségben indult a kereskedés a vezető nyugat-európai értéktőzsdéken csütörtökön.