Istent játszva doboltunk, hogy miénk legyen a világ

Kilenc éve hódít, mégsem tud unalomba fulladni a konzol-éra egyik legkülönlegesebb videojátéka, melynek épp a napokban jelent meg kifejezetten mai igényekre szabott, immár 4K-s felbontást is támogató változata. Kipróbáltuk a PlayStation-exkluzív Patapont, amelyhez egyetlen dologra van szükség az irányítást segítő kontrolleren kívül: ritmusérzékre.

2017. augusztus 12. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Befutott a Gran Turismo Sport autólistája A pályalista után lássuk, hogy milyen járgányokat vezethetünk majd az első PlayStation 4-es Gran Turismóban! Több mint 150 autó kapott helyett a játékban, végre a Porschék is tiszteletüket teszik.
Már PlayStation-hitelkártya is van Sejthetően az Egyesült Államokban vezették be az innovációt.
Eredeti CD-ket fogad a Seedi retro konzol Többek közt a PlayStation 1 és Sega CD játékokkal is elboldogul.
Itt a passzívan hűtött PlayStation 4 Persze nem hivatalos gépről, szimplán egy modról van szó, viszont működik, és kinézetre is kellemes látványt nyújt.
Megtanult magyarul a PlayStation 4, és nem ez az egyetlen újdonság Hosszú évek várakozását váltotta a napokban valóra a Sony, az új rendszerszoftvernek hála végre magyar nyelv is beállítható a PlayStation 4 gépeken. Persze ez csak egy újítás a sok közül.
PlayerUnknown's Battlegrounds - tovább tarthat az xboxos konzolexkluzivitás? Ugyan előbb-utóbb biztosan megjelenik PlayStation 4-re is a PlayerUnknown's Battlegrounds, iparági pletykák szerint lehet, hogy a tervezettnél tovább lehet az Xbox One az egyetlen konzol, aho...

Érkezik az új PlayStation VR headset Az újdonság az aktuális modell HDR-rel, valamint a fülhallgatóval kapcsolatos problémáját is megoldja.
Frissül a Playstation VR hardvere Kevesebb lesz a lógó kábel, jobb lesz HDR filmeket nézni.
Rockstar-klasszikusok jönnek PlayStation 4-re A Rockstar eddig is törekedett arra, hogy a klasszikus játékait modern platformokra költöztesse, és ez a jó szokás továbbra is jellemzi a stúdiót. Most újabb négy címről derült ki, hogy nemsokára Play...
Újabb klasszikus Rockstar-játékok jöhetnek PlayStation 4-re A Rockstar kiadásában PS2-re megjelent alkotások közül már több a jelenlegi konzolgenerációra költözött, ezeket pedig hamarosan két GTA rész mellett egy Midnight Club és egy Max Payne epizód is követh...
Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!
A Sony nem lát sok lehetőséget a kézikonzolokban Valószínűleg letehetünk egy újabb PlayStation Vita érkezéséről, ugyanis a Sony játékos ágazatának vezetője nem igazán hisz a hordozható játékgépekben.