A zöldeket kedvelik a legkevésbé az osztrákok

A kampány hajrájára fordulva érdekes felmérések is készülnek Ausztriában. Kiderült, hogy működik az FPÖ démonizálása, de a zöldeket még a szabadságpártiaknál is többen találják ellenszenvesnek.

2017. augusztus 12. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kurz képével tüntettek Ausztriában a burkatilalom ellen Az algériai felmenőkkel rendelkező francia milliomos, Rachid Nekkaz Ausztriában tüntetett az októberben életbe lépő burkatilalom ellen.
Hétvégén előrehozott parlamenti választás lesz Ausztriában A háború utáni osztrák politikai berendezkedést erősen felkavarta a 2016-os államfőválasztás, ugyanis hét évtized óta először fordult elő, hogy a második fordulóba nem jutott be a két nagy párt egyiké...
Szijjártó a néppárti Sebastian Kurznak drukkol Nagyon fontos Magyarország szempontjából is az Ausztriában zajló választási kampány, hiszen ha egy néppárti vezetésű kormány alakulhat, akkor újabb fontos szövetségesünk lesz egy kormány vezetője - j...
Nikábos nő támadt egy tanárnőre Bécsben Ez az első olyan botrány Ausztriában az október 1-jén bevezetett burkatilalom óta, amit kifejezetten a teljes arcot elfedő ruha okozott.
A migránsoknak hála Ausztriában már úszni sem lehet olyan egyszerűen Egy fotós és barátnője egy Bécshez közeli tóban szeretett volna úszni még a nyáron, de ez nem mindenkinek tetszett a környéken.
Osztrák segítség a Czeglédy-ügyben Jogsegélykérelemmel fordult az osztrák hatóságokhoz a Czeglédy-ügyben az ügyészség. A hatóságok azt akarják tisztázni, hogy Czeglédy Csabának van-e Ausztriában bármely pénzintézetnél számlája. A szoci...

16 éve nem láttak ennyi havat Ausztriában szeptemberben Hull a hó és hózik Ausztriában, ahol régen volt ennyire hideg és ennyire csapadékos az idő. Nyitnak is az első síterepek.
A mecsetekben radikalizálódnak az osztrák muszlimok egy tanulmány szerint Egy friss tanulmányból kiderült, hogy Ausztriában a mecsetek 38 százalékában a radikális iszlámot népszerűsítik.
Hatalmas a botrány Ausztriában a szociáldemokraták aljas tanácsadója miatt Tal Silberstein aljas módon próbálta beszennyezni a népszerű osztrák külügyminisztert, Sebastian Kurzot.
Ha Ausztriában vagy, kerüld el Magyarországot! Nem akartak mást, mint abban az országban, ahol legálisan tartózkodnak, megnézni egy másik települést. Pechjükre Magyarországon vezetett a legrövidebb út. Sopronban úgy csaptak le a két szomáliai fia...
Meghalt egy fiatal magyar férfi Ausztriában A holttestre két bécsi nő talált rá.
Bárdosi Sándor győzött Ausztriában Kemény előmérkőzést láthatott a közönség a 79 kilogrammos kategóriában.