Felhőszakadás, jégeső után holnap már kisüthet a nap

Az időjárás egy nap alatt a teljes palettáját felvonultatja.

2017. augusztus 12. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Szír migránsok érkeztek Lettországba Lettországba érkezett négy szíriai menekültcsalád az Európai Unió kvótarendszerének keretében jelentette a balti ország állampolgársági és migrációs ügyekért felelős hivatala szerdán.
A magyarok többsége sem a demokráciában, sem a kormányban nem bízik A Pew Research Center felmérése szerint elég pesszimisták a magyarok, de a többi európai országban sem túl boldogok az emberek attól, ahogy a demokrácia működik.
Hány rendőr kell a testbilincs felrakásához? Lebilincselő cikket közöl a police.hu az új magyar légitolonc-kísérő kiképzéséről. Ők azok, akik azért felelnek, hogy a kitoloncoltak, kiutasítottak rendben visszaérkezzenek a kibocsátó országba. Nem ihatnak kávét a repülőn, csak kanállal ehetnek, és mindenre, de mindenre felkészültek.
Tudta nélkül cserélték le Németh Kristófot Hiába ment be dolgozni a színházba, valaki más került a helyére.
Felfújható űrállomást építene két amerikai cég A tervek szerint a szerkezet 2022-ben indulna a Holdhoz.
Folyamatosan növekszik Törökország balkáni befolyása Finom iróniával számol be a bosznia-hercegovinai Slobodna Bosna hírportál a minapi törökszerb elnöki találkozóról.

Top hírek:
Cristiano Ronaldo és Harry Kane egyelőre osztozik a show-n A Tottenham szerezte meg a vezetést, de a Real Madrid a szünet előtt egyenlített.
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.
Döntetlen a Real-Tottenhamen, rengeteg gól a keddi BL-napon
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Tragédia az M1-esen, álló autóba rohant a kamion Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.