Megtört szívek - III. évad 57. epizód

Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.

2017. augusztus 12. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtört szívek - III. évad 66. epizód Cihan megígéri Ekremnek, hogy segít neki. Próbálja meggyőzni Dilarat, hogy hallgassa meg a férfit. Damir egy régi bizalmasát hívja Isztambulba, hogy a jobbkeze legyen. Asuman és Azra kénytelenek szöve...
Megtört szívek - III. évad 65. epizód Azra nagyon megdöbben, amikor Damir alacsonyabb beosztásba helyezi őt. A férfi közli a lánnyal, hogy soha többet ne próbáljon áskálódni ellene, vagy nagyon megbánja. Ekrem megtudja, hogy Rahmi hazudot...

Friss hírek
McGregor bulira szórja a pénzét képek A ketrecharcos bajnok, Conor McGregor nem sajnálta a pénz kisfia keresztelőjére. A meseszép ír Luttrellstown kastély kertjébe igazi gyerekparadicsomot rendezett be vidámparkkal, állatsimogatóval, tűzijátékkal, ahol több mint száz vendég gyűlt össze Junior tiszteletére. A mindössze öt hónapos csöppség persze nem sokat fogott fel a felhajtásból, csak meresztgette a szemét a sok idegenre.
Csendben öltözzek, mert a kolléganője dolgozik a másik szobában Olvasónk egy randira felment egy interneten megismert nő munkahelyére. Aztán megtudta, mi történik egy úgynevezett kreatív stúdióban.
1 hétig a férje ruháit hordta, sosem kapott még ennyi bókot - Fotók Szuper szetteket kreált férje ruháiból.
Teljesen eltorzult az arca a Grease egykor gyönyörű sztárjának - Fotók Sokkot kaptak a látványtól a rajongók.
Csokiimádók figyelem, új természetes csokoládét találtak fel Az ét-, tej- és fehércsokoládé erős vetélytársat kapott. Elképesztő színe van!
Ne próbálj meg így spórolni: sokan hiszik, de egyáltalán nem működik Könnyen lehet, hogy az ellenkezőjét éred el vele.

A Pentagon így adja el a fegyvereket Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a helyi sajtó szerdán a B...
Megtört szívek - III. évad 63. epizód Damir gondoskodik róla, hogy az egyik emberre szemmel tartsa Ozant. A rendőrség kihallgatja Asumant. Rahmi biztatására Ekrem radikális lépésre szánja el magát, hogy bizonyítsa ő Dilara vér szerinti ap...

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
8 órát alszol tőle, és gyönyörű: ezt a színt nagyon ajánljuk a hálószobába Ez az egyszerű praktika csodát művel az alvás minőségével.
Pikáns csirkés, tejszínes rakott tészta 40 perc alatt - Egyszerű, kiadós és ízletes A csirkés, tejszínes rakott tésztával kétszer jóllakik az egész család.
Kerényi Miklós Dávid úgy érzi, teljesítette célját a Ninja Warrior pályáján Kerényi Miklós Dávid a Ninja Warrior első adása után tapasztalatait osztotta meg Jabin Petivel az akadályokról. Ugyan a Középdöntőbe nem sikerült bejutnia, végül emelt fővel távozik a versenyből, derekasan helytállt a balett táncos.
Járókelő hívott mentőket a balesetező sztárhoz Kisebb motorbalesetet szenvedett Gerard Butler adta hírül a Mirror. A lap úgy értesült, hogy nem a motormániás skót színész miatt történt a baleset. Kanyarodás közben kivágott egy autó Butler elé, a színész megbillent a motorjával, és hamar a földön találta magát. Bár könnyen lehetett volna na­gyobb baj is, a színész megúszta zúzódásokkal.
Már egyévesek Baby Gabi ikrei - A Mokka műsorvezetői is elolvadtak tőlük Baby Gabi ikerfiai, Bence és Botond mindenkit elvarázsoltak a stúdióban.