Taylor Swiftnek már biztosan nem kell kártérítést fizetnie egy rádiósnak, aki talán megmarkolta a fenekét

A fenékmarkolásból, amit a rádiós, David Mueller tagad, akkora botrány lett, hogy az állásába került. Kártérítést követelt, de a bíró szerint nem sikerült bizonyítania, hogy Swift rúgatta ki. Swift anyjának és rádiós ügynökének felelősségéről az esküdtszék dönthet.

2017. augusztus 12. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Taylor Swift új dala a pasijáról szól? Ha a sztárcsajszinak új száma jelenik meg, akkor tuti, hogy mindenki arról beszél! Legújabb dala kapcsán máris megindult a találgatás...
Így szól egy Hayabusa-motorral szerelt Swift 330 lóerős, 12 ezres fordulatig pörgő Hayabusa-motor és egy hátsókerék-hajtású, sárga Suzuki Swift - őrült, de nagyon jól működő párosítás.
Taylor Swift telefonos alkalmazást dob a piacra Saját magáról.
Katalin nyerte a Bors Suzuki Swiftjét Szombaton ér véget a Bors Dupla Esély nyereményjátéka. Egy budapesti olvasónk azonban már most is örülhet, mert övé a főnyeremény: a Suzuki Swift.  A MÁV-központban dolgozom, és itt van egy trafik...
Taylor Swift tarolhat az idei MTV EMA díjátadón A zenecsatorna bejelentette a 2017-es MTV Europe Music Awards jelöltjeit, akik közül az énekesnő esélyes a legtöbb kategóriában.

Taylor Swift ismét a csúcson - hat díjra esélyes az MTV EMA-díjátadón A Look What You Made Me Do tarolni fog.
Hihetetlenül cuki dolgot tett Taylor Swift A sztárcsajszi nagyon édes ajándékkal lepte meg a rendőröket, akik a Las Vegas-i lövöldözés során segítettek megmenteni a sebesülteket.
"Megszakad a szívem Las Vegasért" Az amerikai szórakoztatóipar hírességei, köztük Ariana Grande, Taylor Swift és Nicolas Cage is fájdalmuknak és együttérzésüknek adtak hangot a Las Vegasban vasárnap este elkövetett tömegmészárlás nyom...
Taylor Swift trónfosztója egy sztriptíztáncosnő Történelmi pillanat.
A minden zenére táncoló Pennywise-ért őrül meg az internet Oké, oké, gyerekeket eszik, de ha mindezt Taylor Swift egyik dalára teszi, akkor nem is olyan ijesztő. Sőt!
Íme a Taylor Swift jelmez macskáknak! Van ennél cukibb? Te öltöztetnéd Taylor Swiftnek a macskád?