Íme a tábor, ahol a gyerekek szabadon váltogathatják a nemüket

Az amerikai tábor 4-12 év közötti gyerekeket vár, azzal a céllal, hogy "segítsen nekik abban, hogy elfogadják önmagukat."

2017. augusztus 12. 18:28

A cikk folytatása...Friss hírek
András legalább megoldja
Most, hogy Izland kijutott a vébére
A tálibok tagadják, hogy bántalmazták volna a fogságukból kiszabadított családot Tagadta vasárnap a tálib szélsőséges mozgalom szóvivője a fegyveresek fogságából szerdán kiszabadított kanadai Joshua Boyle állításait, miszerint egy gyermekét megölték, amerikai feleségét pedig megerőszakolták fogva tartói.
Attenborough feltárja, milyen károkat okoz a műanyag a tengeri élővilágnak A 91 éves brit dokumentumfilmes elkészítette A kék bolygó folytatását, azonnali lépéseket sürget.
Brüsszelbe utazik hétfőn Theresa May Megerősített vasárnap esti brit médiaértesülések szerint Brüsszelbe utazik hétfőn Theresa May brit miniszterelnök, aki Michel Barnier-val, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalójával és Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozik
Tajani és Merkel gratulált az ÖVP győzelméhez Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke a Twitteren gratulált vasárnap Sebastian Kurznak, az Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetőjének a választási győzelemhez. Ugyancsak gratulált Kurznak vasárnap este Angela Merkel német kancellár is.

Top hírek:
És akkor a nyugdíjasok megkapják a Fidesztől, amit még Bajnainak köszönhetnek Veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat - derült ki a most kiperelt papírokból. A kisboltok belerokkannak a béremelésbe, a nagyok viszont sorra kötik a bérmegállapodást. A kormány még nagyobb járulékcsökkentést ígért, és azt is elmondták, mennyi lesz a nyugdíjprémium. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
Napi horoszkóp - október 15 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Előrehozott parlamenti választás kezdődött Ausztriában Előrehozott parlamenti választás kezdődött vasárnap reggel Ausztriában, a több mint 6,4 millió választásra jogosult közvetve arról is dönt, hogy milyen irányba terelődjön az ország politikája, milyen kormánykoalíció lehet életképes.
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Szingli és még mindig a szüleivel él Palcsó Tamás A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori  helyezésének. Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 25. adás George Clooney újra filmet rendez! Az ˝Egy kis szelet mennyország˝ című filmmel a színész megjárta a fontosabb fesztiválokat, Návai Anikónak pedig mesélt az apaságról, sőt azt is elárulta, zavarja-e a hatalmas érdeklődés, ami a nemrég született gyermekeit veszi körül...