Ribéry fogta, és kikötötte a bírónő cipőjét

A Bayern 5-0-t osztott ki a Chemnitzernek. Aubameyang mesterhármasával 4-0-ra nyert a Borussia.

2017. augusztus 12. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
München Jupp Heynckes lábainál Potyogtak a gólok a hét végén az európai futballtopligákban, és természetesen a favoritok jóvoltából. A Manchester City egy hetest vágott a Stoke-nak, a Bayern München pedig szezonbeli legkiadósabb, 5...
Régi-új edzőjével ismét parádézott a Bayern A címvédő Bayern München 5-0-ra kiütötte a vendég Freiburgot a német labdarúgó Bundesligában.
A BASF-hez kerülhetnek a Bayer egyes üzletágai A Bayer német vegyipari konszern eladja agrárvegyipari üzletágának azon területeit konkurensének, a német BASF vegyipari konszernnek, amelyek versenyjogi szempontból esetleg akadályozhatják az amerika...
Kassai után most a barátnőjére akadtak ki a Bayern Münchennél A bajorok szerint női csapatuk Kulcsár Katalin két hibája miatt esett ki a BL-ből.
Az Üvegember, aki utoljára varázsolt narancsmezben A világbajnoki ezüst- és bronzérmes Arjen Robben a jövőben csak a Bayern Münchenre koncentrál.
Sajnálta, hogy Bayer él, etikai vizsgálat indult ellene Elég volt egy rossz félmondat, és Bajomi-Lázár Péter egyetemi tanár, médiakutató ellen etikai vizsgálatot indít a Budapesti Gazdasági Egyetem, ahol tanít. A kormánypárti sajtó bayeri hevülettel kezdt...

Heynckes: Nem fogom kerülni a konfliktusokat Ancelotti se kerülte. Bemutatták a Bayern-edzőt.
Döbbenet: lemaradhat a világbajnokságról a Bayern csillaga A bajor klub futballistája szeptember óta sérült, nagy kérdés, mikor térhet vissza.
Az Ez a divat híres manökenje volt - Kónya Katalin így néz ki ma Kónya Katalin ma már énekesnő, és Bayer Katóként ad koncerteket.
Bayern München: Visszatér a sikeredző! Újra Jupp Heynckes a Bayern München edzője Fri, 10/06/2017 - 23:10
Hatot lőttek a lengyelek, Lewandowski megelőzte Ronaldót A Bayern csatára mesterhármast szerzett, és már 50 gólnál tart a válogatottban.
Miért is kéne nekem Bayer Zsoltot olvasni? A független sajtó és az álhírek. A mai magyar média két neuralgikus pontjára fókuszálva rendezett konferenciát a Political Capital. Súlyos és embertelen dolgok történnek és történtek a magyar sajtóba...