Ennek a cicának csak megszületni volt nehéz: hihetetlen ajándékot kapott

Speciális ágyat kapott, hogy együtt lustizzon apukával.

2017. augusztus 12. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Éjjel már nem árt fűteni, de nappal még langyos lesz az idő a hétvégén 23°C is lehet - hétvégi időjárás-előrejelzés!
Pincében robbant fel a kazán Felrobbant a kazán egy szikszói családi házban! Mivel a mentők nem tudták, hány ember lehet odabent, három mentőt is küldtek a lángokban álló épülethez. Két lakó égett meg, egyikük, egy hatvan év körüli férfi súlyosan. Sajnos hasonló tragédia bárkivel előfordulhat, aki a hideg idő közeledtével, maga próbálja beüzemelni a fűtési rendszerét és nem hív szakértő segítséget.
Rendőröket akart felrobbantani Hét rendőrt akart felrobbantani egy gázpalackkal egy 31 éves, jászapáti férfi. A rendőrök azután mentek ki a házához, hogy megfenyegetett két rendőrt, hogy megöli őket. A részeg férfi ekkor megnyitotta egy gázpalack csapját és öngyújtóval szikráztatott. A rendőrök a robbantást megakadályozták. ...
Kamerába mosolyogtak a betörők Egy lakás biztonsági kamerája rögzítette, hogyan surrannak be tolvajok egy budapesti, Dohány utcai lakásba az éj leple alatt. A betörők elcsevegtek, miközben tökéletes felvételek készültek róluk. Most ezek alapján keresi őket a rendőrség. A házban élők szerint, szinte nincs olyan lakás az épületben, amibe már ne törte volna be.
Pénzt akart szerezni, postást késelt Mindenképpen pénzt akart szerezni, azért késelt meg egy 26 éves férfi egy postást Nyíregyházán. Úgy tudjuk, azért a kézbesítő lett az áldozata, mert vele találkozott először a lépcsőházban. A férfi a késelés után elmenekült, majd egy szemtanút is megtámadott sokkolóval. A rendőrök elkapták, úgy tudjuk, korábban nem volta dolga a rendőrséggel.
Életet mentett a taxis Jó estét kívánunk! Taxisofőr mentette meg egy utas életét. Már megint folyik - ennyit tudott mondani a férfi, majd elveszítette az eszméletét és összerogyott. Dőlt a vér a lábából. Tóth Péter korábban mentőápolóként dolgozott, ezért rögtön tudta, hogy mit kell csinálnia, gyakorlatilag megmentette utasa életét.

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Szétszedik a Google-t egy apró baki miatt az internetezők: végre választ kaptak A szemfüles felhasználóknak minden hiba feltűnik, de biztos, hogy véletlenről van szó?
100 forintos módszerek tapéta tisztítására: a beivódott füstszag is eltűnik! Konyhai hozzávalók, kozmetikumok, vasaló. Neked melyik válik be?
Ismét szakított a magyar színészpár - Mégsem sikerült megoldaniuk a problémáikat Seprényi László és kolléganője a szakítás mellett döntöttek.
Kiáll gyermekerőszakolással vádolt testvére mellett Nicki Minaj Nicki Minaj testvérét még 2015-ben tartóztatták le egy 12 éves kislány megerőszakolásának a vádjával, Jelani Marajnak a héten folytatódik büntetőügye egy New York-i bíróságon. A 38 éves férfi ügyében kedden ejtették az egyik vádat, azonban a szexuális zaklatás vádja még áll. A Long Island-i Nassau Megyei Bíróságon szerdán kiválasztották az esküdtszék tagjait, a hírek szerint a bírósági tárgyalás legalább három hétig tart, és ennek végén akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik az énekes testvérét.