Összecsapások Virginiában a szélsőjobboldali tüntetésen, a kormányzó szükségállapotot hirdetett

A Unite the Right náci és déli zászlókat lengető, a fehérek felsőbbrendűségét hirdető hívei szombaton is fel akartak vonulni. Erőszakos összecsapásba torkollt találkozásuk az ellentüntetőkkel.

2017. augusztus 12. 19:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Vasárnap délutánig kiránduló idő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
És azt tudták, hogy a Nirvana legnagyobb slágere valójában az oltásellenes mozgalomról szól?
Fogy az EU türelme: ez nem lesz elég a brit kilépéshez Nem elégedett az uniós vezetők a tárgyalásokkal.
Most a bankoknak mentek neki a katalán szeparatisták Napokon belül egyoldalúan bejelentheti a tartomány vezetése a Spanyolországból való kiválást, ám a gazdasági erő megroppanhat.
Pár kattintással az űrben kószálhatunk a Google Térképpel Legújabb frissítésével a keresőóriás lehetővé tette, hogy bolygókat közelíthessünk meg a Google Térképben.
Babosék tornát nyertek Moszkvában Babos Tímea és párja, Anna Hlavackova megnyerte a moszkvai WTA-torna páros versenyét, miután 2:1-re verték a döntőben Melichar és Smith párost.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Lázár: A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot, ahol a nagyszülők megérdemlik az elismerést, a szülők a támogatást, és a gyermekeknek is példát kell mutatni - mondta a miniszter a 101. Kormányinfón.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.