Kikaptak a magyar kosarasok Izlandtól

A szeptemberi Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott négy ponttal kikapott Izland csapatától a kazanyi torna szombati játéknapján.

2017. augusztus 12. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elárverezik Izland birkaunikornisát
Most, hogy Izland kijutott a vébére
Viking huhogással ünnepelte Izland fogorvos-kapitánya válogatottjának sikerét Eddig az 1,3 milliós populációjú Trinidad és Tobagó volt a legparányibb nemzet, melynek válogatottja foci vb-döntőbe jutott. De ez már a múlt. Most már Izland a legkisebb.
Ahelyett, hogy izlandi csodát emlegetnénk, inkább vegyünk példát róluk! Izland a legkisebb népességű országként kvalifikálta magát az oroszországi focivébére, ezzel is bizonyítva, szó sincs egynyári csodáról. Miközben a mostani csapat tele van légiósokkal, Izlandon a fiat...
Bernd Storckot elnyelte a magyar futball mocsara Izland megmutatta, hogy nem az irgalmatlan mennyiségű közpénztől vagy a stadionoktól lesz jobb a foci. Csak egy nyári sláger volt a magyar foci feltámadása.
Izland történelmet írt: a 330 ezres ország kijutott a vb-re Soha ilyen kis nemzet nem járt futballvébén, Wales és Szlovákia a nap pechese.

EHF Kupa: A Balatonfüred legyőzte Izland bajnokát A magyar csapat öt góllal bizonyult jobbnak az EHF Kupa selejtezőinek második körében.
A 300 ezres Izland egyenes ágon juthat ki a világbajnokságra Kis nép, nagy foci.
Izlandon 400 év után eltörölték a baszkok azonnali kivégzését előíró törvényt Valószínűleg Izland legbizarrabb törvényét helyezték hatályon kívül a közelmúltban, amikor a sziget északnyugati részén eltörölték a rendeletet, amely minden baszk azonnali kivégzésére szólította fel ...
Tucatnyi új halfaj jelent meg Izland vizeiben Harmincegy új halfajt észleltek az Izland környéki vizekben 1996 óta, mivel az Atlanti-óceán vízének melegedése nyomán a halak az északabbra vándorolnak.
Laky Zsuzsit ˝minden anyuka rémálmával˝ lepte meg a kislánya A Miss Európa győztese elárulta, kisebbik lánya, Lujzi egyik nap egy ollóval a kezében bukkant fel, és közölte, levágta a haját. Ördög Nóri szerint ez minden anyuka rémálma!
EL: Otthon botlott az Everton és a Milan Szalai Ádám csapata megszerezte első győzelmét az Európa Liga csoportkörében.