2,727 milliárd forint volt az ötöslottó főnyereménye, de csak a Jokert vitték el

Nem talált gazdára az óriási összeg.

2017. augusztus 12. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincs telitalálat a lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok:  1 (egy) 21 (huszonegy) ...
Ötös- és hatoslottó - Számok, nyeremények Az 1 darab Joker-telitalálat 29 milliót ér.
Ötöslottó - Nyerőszámok és nyeremények Az 1 darab Joker-telitalálat 29 milliót ér.
Ma sem vitte el senki az ötös lottót A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Joker háza is megjelenik LEGO-szettként Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a DC-rajongónak, aki Joker kísértetkastélyának is beillő házát szeretné megépíteni több ezer LEGO-elemből.

Batman: The Enemy Within - Harley Quinn belépője Jövő héten érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn is komoly szerepet kap. Egy hatásos jelenetben köszön be, amit most ti is megnézhette...
Batman: The Enemy Within - ütős lesz Harley Quinn belépője A jövő héten érkezik meg a Telltale-féle Batman: The Enemy Within második része, amiben bemutatkozik a Joker legfőbb bűntársa is, erről adtak ki egy rövid videót a készítők.
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Lottó - Nyerőszámok és nyeremények Az 1 darab Joker-telitalálatra 30.113.020 forintot fizetnek.
A Joker-telitalálat fizette a legtöbbet a héten A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 37. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson az alábbi számokat húzták ki.