Itt egy új Robbie Williams-dal, és amúgy is közeleg a budapesti koncert

Ez az első dal, ami felvezeti az új Robbie Williams-lemezt.

2017. augusztus 12. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Robbie Williams megosztott egy videót az augusztus 20-i tűzijátékról videó A zenész augusztus 23-án koncertezett Budapesten, ám előtte néhány napot már itt töltött.
Kiderült, milyen betegség miatt mondta le koncertjeit Robbie Williams A világsztár szeretne helyrejönni fizikálisan és mentálisan is.

Friss hírek
Odanézz, ott egy táncos a levegőben! - videó Hihetetlen felvételek a budapesti Kálvin térről, ahol a levegőben táncosok jelentek meg.
Inzultálás, bombafenyegetés és betiltás is kísérte a Hair diadalútját Ötven éve, 1967. október 17-én mutatták be a New York-i off-Broadway egyik kis színházában a Hair című musicalt, a hippikorszak kultuszművét, amelynek filmváltozatát 1979-ben Milos Forman készítette el. A Hair a hippikultúra és a vietnami háború elleni tiltakozás talán legismertebb alkotása.
János király és A sevillai borbély Szegeden Friedrich Dürrenmatt János király című drámáját és Rossini A sevillai borbély című operáját mutatja be a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színház. [...] Bővebben!
Filmre kerül Arnold és a gyúrás aranykora Az ausztrál Calum Von Moger alakítja majd a fiatal Arnold Schwarzeneggert a Bigger-ben.
Deadpool 2: Tragikus baleset után fejezték be a forgatást Ryan Reynolds tette közzé a nagy hírt.
A kilncvenéves Római Magyar Akadémia Pasolinivel ünnepel Pasolini és Medea a Római Magyar Akadémián.

Jön Robbie Williams életrajzi könyve A kötet gazdagon illusztrálja majd az angol énekes zűrös életét.
Robbie Williams majdnem lehányta feleségét az első randijukon Robbie Williams maga sem érti, hogyan szeretett bele felesége, Ayda Field. Alaposan be voltam drogozva az első randinkon vallja be Robbie készülő életrajzi könyvében. Korábban rákerestem a nevér...

Top hírek:
Freddie-ből csak egy volt interjú a Queen dobosával, Roger Taylorral November 4-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Queen+Adam Lambert produkció. Az eredetileg négyfős Queen ma már csak három tagból áll: Adam Lambert mellett a két alapítótag, a szólógitáros Brian May és a dobos Roger Taylor áll a színpadon. A csapat három kísérőzenésszel, a billentyűs Spike Edney-vel, a basszusgitáros Neil Fairclough-val és az ütőhangszeres Tyler Warrennel egészül ki.
"Maga jó kiállású, szalmaszagú parasztgyerek" 5 éve hunyt el Komár László A néhai magyar popénekesről a Recorder jelentetett meg cikket.
LOL - Erotika és humor a Magyar Nemzeti Balett új kortárs estjén A Magyar Nemzeti Balett Hans van Manen három koreográfiája a Trois Gnossiennes, az 5 tangó és a Black Cake bemutatójával köszönti a 85 éves holland mestert október 20-án. [...] Bővebben!
Új előzetese alapján prémium minőségű akciófilm lesz A Viszkis Eddig nem kényeztettek el minket a hazai filmesek igazán kimagasló akciófilmekkel, azonban Antal Nimród új mozija lehet etalon lesz ebben a műfajban.
Daniel Brühl Budapest utcáin ered a kegyetlen sorozatgyilkos nyomába előzetes A sebész és a nemrég bemutatott Mindhunter hangulatát hozza az 1890-es évek New Yorkjában játszódó The Alienist, amelyben Daniel Brühl mellett Dakota Fanning és Luke Evans tűnik fel a főbb szerepekben.
A mosolygós pápa halálának körülményeivel kapcsolatban ma is folynak a találgatások 105 éve, 1912. október 17-én született I. János Pál pápa, aki alig 33 napig ült Szent Péter trónusán. Ő volt az első katolikus egyházfő, aki a múlt században született, és az utolsó, aki a huszadik században halt meg.