Nézze a Sziget Fesztivált fotelből! Vagy akárhol!

2017. augusztus 12. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Odanézz, ott egy táncos a levegőben! - videó Hihetetlen felvételek a budapesti Kálvin térről, ahol a levegőben táncosok jelentek meg.
Inzultálás, bombafenyegetés és betiltás is kísérte a Hair diadalútját Ötven éve, 1967. október 17-én mutatták be a New York-i off-Broadway egyik kis színházában a Hair című musicalt, a hippikorszak kultuszművét, amelynek filmváltozatát 1979-ben Milos Forman készítette el. A Hair a hippikultúra és a vietnami háború elleni tiltakozás talán legismertebb alkotása.
János király és A sevillai borbély Szegeden Friedrich Dürrenmatt János király című drámáját és Rossini A sevillai borbély című operáját mutatja be a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színház. [...] Bővebben!
Filmre kerül Arnold és a gyúrás aranykora Az ausztrál Calum Von Moger alakítja majd a fiatal Arnold Schwarzeneggert a Bigger-ben.
Deadpool 2: Tragikus baleset után fejezték be a forgatást Ryan Reynolds tette közzé a nagy hírt.
A kilncvenéves Római Magyar Akadémia Pasolinivel ünnepel Pasolini és Medea a Római Magyar Akadémián.

Díjat nyert a Sziget Fesztivál Hatalmas elismerés

Top hírek:
Freddie-ből csak egy volt interjú a Queen dobosával, Roger Taylorral November 4-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Queen+Adam Lambert produkció. Az eredetileg négyfős Queen ma már csak három tagból áll: Adam Lambert mellett a két alapítótag, a szólógitáros Brian May és a dobos Roger Taylor áll a színpadon. A csapat három kísérőzenésszel, a billentyűs Spike Edney-vel, a basszusgitáros Neil Fairclough-val és az ütőhangszeres Tyler Warrennel egészül ki.
"Maga jó kiállású, szalmaszagú parasztgyerek" 5 éve hunyt el Komár László A néhai magyar popénekesről a Recorder jelentetett meg cikket.
LOL - Erotika és humor a Magyar Nemzeti Balett új kortárs estjén A Magyar Nemzeti Balett Hans van Manen három koreográfiája a Trois Gnossiennes, az 5 tangó és a Black Cake bemutatójával köszönti a 85 éves holland mestert október 20-án. [...] Bővebben!
Új előzetese alapján prémium minőségű akciófilm lesz A Viszkis Eddig nem kényeztettek el minket a hazai filmesek igazán kimagasló akciófilmekkel, azonban Antal Nimród új mozija lehet etalon lesz ebben a műfajban.
Daniel Brühl Budapest utcáin ered a kegyetlen sorozatgyilkos nyomába előzetes A sebész és a nemrég bemutatott Mindhunter hangulatát hozza az 1890-es évek New Yorkjában játszódó The Alienist, amelyben Daniel Brühl mellett Dakota Fanning és Luke Evans tűnik fel a főbb szerepekben.
A mosolygós pápa halálának körülményeivel kapcsolatban ma is folynak a találgatások 105 éve, 1912. október 17-én született I. János Pál pápa, aki alig 33 napig ült Szent Péter trónusán. Ő volt az első katolikus egyházfő, aki a múlt században született, és az utolsó, aki a huszadik században halt meg.