Lázasan került haza a burgaszi sérült

Többféle baktérium is megfertőzte a Burgaszban autóbalesetet szenvedett lányt a kórházban.

2017. augusztus 12. 20:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Bekeményítene a pedofilokkal szemben a Fidesz A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Kihúzta a szőnyeget a római-parti népszavazás alól a főváros Visszavonták a határozatot a gátépítésről. Az ellenzék szerint megfutamodik a Fidesz, mint az olimpiánál.
Szigorú csapást mér a gyerekek zaklatóira a Fidesz Akit egyszer elítélnek, soha többé nem foglalkozhat gyerek nevelésével, gyógyításával, javasolja Selmeczi Gabriella.
Csoportos rablás a Nyugatinál hárman mentek kettőre A belvárosban támadtak rá két, buliból hazafelé tartó férfira.
Tizenöt perc után magától kinyílna az új budapesti illemhelyek ajtaja Összesen harminc darab korszerű, automata WC-t helyeznének el Budapesten, a lehetséges helyszínek kiválasztása a fővárosi önkormányzat szerint folyamatban van.
Interjút kért fiatal fiúktól, aztán perverz üzeneteket küldött nekik Gimnazistákat zaklatott egy 22 éves férfi Cegléden.

Top hírek:
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Döbbenettel fogadja a CEU, hogy a kormány nem akarja aláírni az általa követelt megegyezést Nem érti a CEU, miért nem akarja a kormány aláírni, majd ratifikálni a már elkészült megegyezést New York és a magyar kormány között. Balog Zoltán értelmetlennek nevezte a megegyezést. A CEU elfogadhatatlannak tartja a kormány lépését.
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért beszélnek tanárhiányról. Lehet például túlórázni is.
Sok vagy kevés 25 dollár egy Kósa Lajossal elköltött vacsoráért? A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterhez a San Franciscó-i magyar közösség rendezvényén lehet csatlakozni.
Megszólalt a Boldván terrorizált lány: tíz éve erőszakolták, szülei ölhették meg az apjától született gyerekét Egészen elképesztő terrorban tartottak szülei éveken keresztül egy most 20 éves nőt a Borsod megyei Boldván. Az apja folyamatosan megerőszakolta, két gyermeke született tőle, és az egyiket megölték. Az anyja is újra és újra szült. A lányt közben folyamatosan verték és iskolába sem engedték.
Merre meneküljünk a metrópótlás-sújtotta zónából? A leszűkülő, és beduguló Váci út helyett 8-10 ezer befelé tartó autónak kell majd menekülőutat találni. Nem lesz könnyű, de megmutatjuk a lehetőségeket.