Több száz dunántúli háztartásban nincs még áram a csütörtöki vihar óta

Az E.ON áramszolgáltató szóvivője szerint vasárnapig is elhúzódhat a kisfeszültségű hibák elhárítása és a viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása.

2017. augusztus 12. 20:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy 600 kilós traktorkerék csapódott be egy svájci házba
Holnap eldől a katalánok megregulázása, januárban előrehozott választások jönnek Egy több pontból álló, szombaton véglegesítendő, intézkedéscsomagot tervez a spanyol kormány a katalán helyzet kezelésére, amelynek része az is, hogy januárban előrehozott helyi parlamenti...
Félelmetes felfedezés: az agy tovább működik a halál után Az emberek utolsó emléke az lehet, ahogyan körülöttük lévők a halálukra reagálnak.
Milliós lehúzások miatt razziáztak egy budapesti bárban – videóval Egy külföldinek például ötvenezer helyett egymilliót kellett fizetnie, de arra is volt példa, hogy a személyzet tagjai elkábítottak egy vendéget. Huszonegy alkalmazottat állítottak elő.
Nem kapott nőt Alekosz Hiába a csábító ajánlat, egyetlen nő sem jelentkezett Alekosz "visszautasíthatatlan" hirdetésére, amiben a valóságtévesztő/valóságshow-hős egy kellemes hétvégi programhoz keresett magának hölgypartnert. A teljes ellátásért cserébe Alek külön megjegyzi, hogy "az éjszakákat értelemszerűen velem töltenéd", és talán ez lehetett az a mondat, ami elriasztott minden olyan nőt, aki egyébként szereti a hétvégét szállodában tölteni, kiváló pálinkát kóstolni és jó zenéket hallgatni.
Adják a nagytulajdonosok az Alterát Nagy átalakulások vannak az Altera tulajdonosi struktúrájában. Nemrég a Lehn Consulting 10 százalékot meghaladó részesedést szerzett a cégben, miközben három nagytulajdonos, a Freeway Limited, Nagy...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Lázár: A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot, ahol a nagyszülők megérdemlik az elismerést, a szülők a támogatást, és a gyermekeknek is példát kell mutatni - mondta a miniszter a 101. Kormányinfón.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.