A hajrában egyenlített a Mezőkövesd a Vasas ellen

A Vasas FC 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, ötödik fordulójában az újpesti Szusza-stadionban.

2017. augusztus 12. 20:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kuttor Attila lett a Mezőkövesd vezetőedzője A Mezőkövesd bejelentette az új edzőt Tue, 10/17/2017 - 12:37
Megvált a Mezőkövesd az edzőjétől Menesztette az edzőjét a Mezőkövesd Mon, 10/16/2017 - 17:41
Mezőkövesd - Debrecen 0-2 Videó Gyönyörűen kijátszott második góllal zárta le a mérkőzést a Debrecen Sun, 10/15/2017 - 17:22
NB I - Gólparádéval nyert a DVTK a Vasas ellen A Diósgyőr 5-0-ra nyert a Vasas ellen Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12
Kosárlabda NB I: Kecskeméten győzött a Sopron A nőknél a Vasas 13 ponttal kikapott Zalaegerszegen.
A migráns lett az új cigány a magyar stadionokban A Vasas-csatár hozzászokott az állandó szidalmazáshoz, de ez neki is új.

Eredményes évet zárt a magyar sikersportág Az 52. Örökös bajnokát avatta csütörtökön a magyar kajak-kenu sport. Az idén ötödik világbajnoki címét megszerző kajakos, Vad Ninetta neve került fel a szövetség székházában található márványtáblára. ...
Felemás pécsi este a kosárpályán A PEAC nagyon nyert, a PINKK szoros meccsen kikapott. A fővárosi derbit a Vasas nyerte.
Lecigányozták, most migránsozzák a Vasas veterán támadóját Remili Mohamed elmondta, mi kellene ahhoz, hogy magyar válogatott legyen. És arról is beszélt, hogy miket kap.
Ráfeszül a Mezőkövesd a szurkolók összegyűjtésére Újabbnál újabb ötletekkel állnak elő a NAV-elnök, Tállai Andráshoz köthető Mezőkövesdnél, hogyan lehetne minél több szurkolót becsábítani a jelenleg kiesőhelyen álló csapat hétvégi meccsére.
Változás a magyar válogatott keretében A Vasas hátvédje megbetegedett, ezért kell a helyettesítés.
Kifogott a Haladáson a tíz emberes Mezőkövesd 2-2-es döntetlent játszottak.