NB I - Kikapott a Haladástól az újonc Balmazújváros

A Haladás legutóbbi kilenc bajnokijából a másodikat nyerte meg.

2017. augusztus 12. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Ferencváros vezetőedzője kihagyja az Újpest elleni derbit A szurkolók botrányos magatartása miatt komoly összeget fizet a Balmazújváros.
Mészáros Lőrinc csapata avathatja fel a Haladás új stadionját A Szombathelyi Haladás vadonat vadonatúj stadionját november elején avatják fel, de még mindig nem tudni ki ellen.
15 milliárd forintból elkészült a Haladás új stadionja Első körben 8,8 milliárdos költséggel számoltak, így sikerült.
November 8-án adják át a 15,2 milliárdos szombathelyi Haladás Sportkomplexumot Ez egy 9 ezer fős, csillivilli focistadion és egy multifunkcionális sportcsarnok együttese.
Így még senki sem látta a legújabb hazai futballstadiont A Haladás arénájának a műszaki átadása zajlik Szombathelyen.
Felfüggesztett börtönbüntetés Balmazújváros polgármesterének Veres Margit hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt öt év próbaidőt kapott.

Porig alázta a Fradit a Balmazújváros szókimondó edzője Horváth Ferenc megmondta a tutit. Megint.
NB I - Tíz emberrel szerzett pontot a Mezőkövesd A Haladás 2-2-es döntetlent játszott a második félidőben tíz emberrel küzdő, vendég Mezőkövesddel szombaton Sopronban a labdarúgó OTP Bank Liga 11
Liberális nyugdíjasalázás Mindig jól szórakozom a sajtószabadság utolsó őrkutyáin. Watchdogs. Angolul. Szeretik is így mondani. Mármint az őrkutyusok. A haladás egyik legfontosabb eleme a mucsai magyar nyelv fokozatos elhagyás...
Brexit-tárgyalások: közelednek az álláspontok, nem reménytelen a megegyezés Új lendületet hozott a brit kilépésről szóló tárgyalásokba Theresa May múlt heti firenzei beszéde, de a héten elért haladás dacára Michel Barnier, az EU főtárgyalója egyelőre nem látja azoknak a...
Október 17-én pótolják a Vasas-Haladás meccset Az áramszünet okozta bonyodalom után az egész találkozót újra fogják játszani.
Paks - Balmazújváros 1-0 Videó Kulcsár megpattanó lövésével nyert a Paks a Balmazújváros ellen Sun, 09/24/2017 - 23:16