Erőszak: rendkívüli állapotot rendeltek el az amerikai Charlottesville-ben

A fehér felsőbbrendűséget hirdető rasszisták és az ellentüntetők véres összecsapása után az újabb felvonulás lefújták, Donald Trump elnök is elítélte az erőszakot, amelynek halálos áldozata is van.

2017. augusztus 12. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Visszatértek Charlottesville-be a szélsőjobbosok Két hónappal a halálos áldozatot is követelő zavargások után ismét gyülekeznek a nacionalista tüntetők Charlottesville-ben.
Egy amerikai képviselő szerint Soros György áll a charlottesville-i összecsapások mögött Paul Gosar szerint az üzletember finanszírozta a nácik balhéját.
Amerika a szemünk előtt kérdőjelezi meg azt, amire épült Lehet, hogy a történelmi nagyjaik nem is voltak jó emberek? Tényleg olyan jó a szólásszabadság, ha sok a náci és az erőszakos balos? Charlottesville súlyos konfliktusokat hozott felszínre, és egyelőre...
Donald Trump boldog karácsonyt kíván majd és nem boldog ünnepeket Már több mint 36 millió dollárt gyűjtöttek össze az elnök újraválasztására.
Kurz és Kern: az iráni atomalku fontos Christian Kern leköszönő osztrák kancellár, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) vezetője és Sebastian Kurz, a koalíciós partner Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetője is támogatásáról biztosította a 2015-b...
De Niro: Trump, nem ülhetsz a padomra! Életműve elismeréseként névtáblával ellátott, saját padot kapott a Hudson River Parkban Robert De Niro. Az Oscar-díjas színész a park sztárvendégektől hemzsegő gáláján köszönte meg az elismerést: mélt...

Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
Lehet, hogy Donald Trump mégis őrült Pedig majdnem meggyőzött mindenkit, hogy vagy nem az, vagy csak direkt az.
Forbes: Donald Trump úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna Donald Trump amerikai elnök úgy kormányozza országát, mintha vállalat volna - írta a Forbes magazin, amelynek munkatársa több mint egyórás interjút készített az elnökkel, ez utóbbi válaszaihoz megjegy...
Pluszokkal indította a hetet New York Enyhe emelkedéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén hétfőn, a befektetők derűlátóbban ítélik meg a Donald Trump elnök nevével fémjelzett adóreformot.
Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.