Hosszú Katinka újabb két érmet nyert Eindhovenben

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő négyszer állhatott dobogóra a rövidpályás úszó vk-n.

2017. augusztus 12. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszút is leúszná a magyar tehetség A háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka nyomdokaiban jár az új úszótehetség, Nagy Réka, akit első magyarként választhatnak Európa legjobb fiatal sportolójának. A 14 esztendős versenyző a győri E...
Hosszú Katinka Habony Árpád kottájából játszik Miért kamu a háromszoros olimpiai bajnok átláthatóságról és versenyről szóló műsorszáma? Kérdések és válaszok az úszó különleges üzleti építkezéséről.
A katalánok annyira szabadságharcosok, amennyire Hosszú Katinka az Avagy a katalán elszakadók nem elnyomottak, hanem elnyomók. Meg zsarolók. Keszthelyi András írása.
Hosszú Katinka ruhában iszik a medencében - döbbenetes fotó Egy nagyon kreatív fotózásról érkezett kép:
Hosszú Katinka nyitott volt a tékozló fiú felé Három évvel ez­előtt távozott Hosszú Ka­tinka mellől Földházi Dá­vid. Akkor senki nem gondolta, hogy van visszaút, ehhez képest szeptemberben újra a háromszoros olimpiai bajnok mellett kötött ki a 22 ...
Hosszú Katinka újra dominált, három aranyat nyert Dohában Már Hosszú Katinka az első a világkupa-összetettben! És Gyurta Gergely is nyert Dohában!

Hosszú Katinka most Dohában úszta le a világot Két arany, egy ezüst a rövidpályás világkupa katari állomásának első napján.
Wladár Budapestre hozná Hosszú Katinka kedvenc versenyét A szövetség új elnöke szeretné felidézni az idei vb hangulatát.
Kiderült Hosszú Katinka rejtélye Hosszú Katinka korábban felháborodottan fogadta, hogy az úszók világkupa-sorozatában ettől a szezontól kezdve már csak négy számban indulhat. Hongkongban azonban hat aranyérmet nyert. Hogyan is lehets...
Hosszú Katinka 6 aranyat nyert a hongkongi világkupán Szombaton és vasárnap is behúzott 3-3 győzelmet.
A nap legfontosabb hírei – 2017.09.30. Szél Bernadett lesz az LMP miniszterelnök-jelöltje, titkolják, Hosszú Katinka cége mennyiért használja a Duna Arénát, a spanyol kormány kinyírta a katalán függetlenségi népszavazást.
Shane Tusup helyretette minapi szavait Hosszú Katinka férje megmagyarázta, mit hogyan gondolt valójában a keddi interjújában.