Ezek az ötös lottó nyerőszámai

Telitalálat nem volt.

2017. augusztus 12. 21:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Most lehull a lepel, kiderül, ki is valójában Mészáros Lőrinc
Követ szállító teherautóval ütközött egy autó Miskolcon, azonnal meghalt a sofőr A két jármű frontálisan ütközött.
Eltévedt egy idős asszony a pósaházai erdőben Gombát akart szedni, de nem talált haza.
Tuzson Bence: Nem akadályozhatják meg a nemzeti konzultációt A magyaroknak joguk van véleményt mondani, szögezte le az államtitkár.
Lakásotthonban élő kiskorú lányoknak fizetett a szexért egy zalai férfi 15 és 16 éves, lakásotthonban élő lányokat vett rá arra, hogy 10 ezer forintért szexeljenek vele.
Tragédia Tiszaújhelyen, babakocsijában ülő kisbabát gázoltak halálra Az anya tilosban tolta a babakocsit.

Top hírek:
Sok vagy kevés 25 dollár egy Kósa Lajossal elköltött vacsoráért? A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterhez a San Franciscó-i magyar közösség rendezvényén lehet csatlakozni.
Megszólalt a Boldván terrorizált lány: tíz éve erőszakolták, szülei ölhették meg az apjától született gyerekét Egészen elképesztő terrorban tartottak szülei éveken keresztül egy most 20 éves nőt a Borsod megyei Boldván. Az apja folyamatosan megerőszakolta, két gyermeke született tőle, és az egyiket megölték. Az anyja is újra és újra szült. A lányt közben folyamatosan verték és iskolába sem engedték.
Már az egyetemi rangsorban is tarolnak az oroszok A feltörekvő európai országok és a közép-ázsiai államok felsőoktatási intézmények között hét magyar van a top kétszázban, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.
Ágika finom lelke
Döbbenettel fogadja a CEU, hogy a kormány nem akarja aláírni az általa követelt megegyezést Nem érti a CEU, miért nem akarja a kormány aláírni, majd ratifikálni a már elkészült megegyezést New York és a magyar kormány között. Balog Zoltán értelmetlennek nevezte a megegyezést. A CEU elfogadhatatlannak tartja a kormány lépését.
Titkolja a kormány, miért került 270 milliárdba a határvédelem A szocialista Harangozó Tamás tételes elszámolást kért a Belügyminisztériumtól, hogy kiderüljön, mi alapján kér pénzt Orbán az EU-tól.