Görögországnál is erősebben rohamozhatják Spanyolországot a "sebészek, mérnökök"

Az ENSZ migrációs szervezete adta ki a figyelmeztetést.

2017. augusztus 12. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tízezrek vonultak utcára Barcelonában Spanyolország egységéért tüntetve tízezrek vonultak utcára csütörtökön Barcelonában a spanyol nemzeti ünnepen, amelyet az amerikai kontinens felfedezésének emlékére  tartanak ezen a napon.
Portugália is ellenzi a katalán elszakadást A portugál miniszterelnök azt mondta, Lisszabon kiáll Spanyolország egysége mellett.
Katalónia vs. Spanyolország 1-0
Mégsem kiáltják ki a katalán függetlenséget? A szeparatista katalán kormányt gondolkodásra késztette, hogy sok bank Spanyolország más vidékeire költözne át és az is, hogy több százezer katalán tüntetett a tervezett elszakadás ellen.
Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
Ezrek tüntettek a párbeszédért Barcelonában és Madridban Több ezren tüntettek Spanyolország fővárosában, Madridban és a katalán régió székhelyén, Barcelonában szombaton a katalán függetlenségi népszavazás nyomán kialakult helyzet tárgyalásos rendezését köve...

Spanyolország is ott lesz a világbajnokságon A spanyol már megnyugodhatnak, és Izland is közel a kijutáshoz. A szerb, ír, walesi hármasra óriási csata vár még.
Ennyibe kerülnek a Pixelek az európai piacon Első körben Németország és az Egyesült Királyság kapja meg az új referenciamobilokat, majd Olaszország és Spanyolország következik. Kezdhetnek gyűjtögetni.
Katalán függetlenség: a játék, amelyikben mindenki veszíthet Járatlan útra téved a barcelonai vezetés, ha egyoldalúan kikiáltja Katalónia függetlenségét. És nagyon is kérdéses, jól jár-e ezzel Spanyolország leggazdagabb tartománya.
Nincs párhuzam a székelyekkel? Bukarest sajnálatát fejezi ki az alkotmányos rend be nem tartásának következményeként kialakult kataló­niai incidensekkel kapcsolatban, s egyben ismételten kihangsúlyozza támogatását Spanyolország szu...
Guardiola elmondta, játszott-e volna a zárt kapus Barca-meccsen Spanyolország A City edzőjét felháborították a történtek.
Már olyan szépen ment a spanyol cégeknek, aztán most jött ez a népszavazás Miközben ma erőszakos cselekményekben közel 500-an megsérültek Spanyolország egyik legfejlettebb térségében, a katalán választások miatt, érdemes egy pillantást vetni arra, hogy mennyire kedvező...