Lehet, hogy a Balaton a Riviéra, de akkor Duna meg a Balaton

2017. augusztus 13. 0:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fél év után találták meg a Dunában Fél évvel az eltűnése után került elő a Dunából egy fiatal férfi autója, amelynek a hátsó ülésénél egy azonosíthatatlan holttest hevert. A 29 éves férfi egy győri szórakozóhelyről indult el autójával,...
Duna Régió Stratégia - kiemelt cél volt az öt unión kívüli állam bevonása az együttműködésbe A Duna menti országok közös felelőssége, hogy együtt tegyenek a régióért - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.
A CEU a megállapodás aláírását kéri a kormánytól - a nap hírei Meghosszabbította az úgynevezett CEU-törvényben szabott határidőt az Országgyűlés, az intézmény a megállapodás aláírását kéri a kormánytól. A magyar és a szlovák miniszterelnök jelenlétében tették le ...
Javítanák a vízi szállítás feltételeit Megkezdte munkáját a DBS (Duna-Fekete-tenger) Kapurégió projektbizottsága Budapesten.
Díjat kapott a Magyar Idők munkatársa A Duna egy napja fotópályázat eredményhirdetése.
Szmötyi, tampon, kulahegyek egy eső, és ilyen állapotban van a Duna Gusztustalan részleteket tudtunk meg a Soroksári-Duna állapotáról. Riport.

Szép lassan eltűnt a Duna Aréna fele Zajlik a bontás, momentán át lehet látni a vizes világbajnokság helyszínének épületén.
Az Erzsébet-híd átadása Azt gondolná, országos hírű esemény volt az egyik legszebb budapesti Duna-híd átadása a forgalomnak? Épp hogy rátaláltunk a mínuszos hírek között
Gőzerővel gyártják a szaloncukrot a Balaton partján Már augusztusban elkezdik. Képriport Keszthelyről, a szaloncukorgyártás fellegvárából.
Mol Nagydíj Fa Nándor: a mezőny felnőtt a feladathoz A Fa Nándor által 2001-ben életre hívott szóló Balaton-kerülő vitorlásverseny résztvevői az ötletgazda szerint mostanra felnőttek a feladathoz.
Elárulta szépségtitkait az idei Miss Balaton gyönyörű királynője Rákos Lili a bőrápolási és sminkelési szokásairól is mesélt.
Matolcsy Ádám cége uniós milliókból lép a 21. századba A Balaton Bútor Kft. az Ipar 4.0-t hozhatja létre, új vállalatirányítás jön, mindezt az EU finanszírozza félig.