És akkor a gumigyári munkásoknak (m)elegük lett

A magyar hulladékgyűjtés fejlettsége olyan messze van a normálistól, mint a makói gumigyár munkásai a svájci minimálbértől. Durvát ugorhat az államadósság, de az Otthon Melege Programtól is mindenkit kivert a hideg veríték. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Fogy az EU türelme: ez nem lesz elég a brit kilépéshez Nem elégedett az uniós vezetők a tárgyalásokkal.
Most a bankoknak mentek neki a katalán szeparatisták Napokon belül egyoldalúan bejelentheti a tartomány vezetése a Spanyolországból való kiválást, ám a gazdasági erő megroppanhat.
Nagy harc jön a bankpiacon: most kiderül, ki a legjobb Tizenkettedik alkalommal szállnak versenybe a hazai pénzintézetek a legjobbnak járó címért.
Új szolgáltató központot nyitott meg a NAK Elődjeivel összhangban az egyik fő célja a gazdálkodók szakmai tájékoztatása lesz.
Milliókat fizethetnek: megbüntették a szcientológusokat Itt a nagy rendőrségi razzia első komoly eredménye.
Új családi házas törvény: Áder szerint életveszélyhez vezethet, nem írta alá Meg kéne fontolniuk ezt azt a törvényhozóknak....

Top hírek:
Putyin megfenyegette Amerikát - Új atomfegyvert fejleszthetnek Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál majd, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF)...
A kormány 20 ezer oroszt vár a Parlamentbe Összesen 600 ezer turistát várnak az épületbe.
Orbán kemény fellépésre kérte Junckert Megy a 101. Kormányinfó, Lázár János ma is beszél.
Az Apple húzta le Amerikát Vegyesen zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Godot Pop-Up A Godot Galéria pályázatot hirdet feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni akaró képzőművészek számára
Tovább csökkent az álláskeresők száma A nyilvántartott álláskeresők száma 4,8 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a szeptemberi zárónapon 268 400 álláskereső szerepelt, közel 14 ezerrel kevesebb, mint egy éve.