Polgármestert választanak Ácsteszéren

Négy jelölt indult a tisztségért.

2017. augusztus 13. 6:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Hír: Hiánypótló kötet jelent meg Nagy Attiláról Október 19-én, csütörtökön tartották az 1956-os eseményekben is résztvevő színészről, Nagy Attiláról készült könyv, a Nem lehet visszatérni bemutatóját a kecskeméti Három Gúnár Rendezvényházban.
Kigyulladt egy furgon Gyöngyössolymosnál A 24-es főút az érintett szakaszon egy sávon járható.
A Tv2 műsorvezetője szerint kis légyott a lehúzott slicces zaklatás Vajna tévéje továbbra is hozza a megszokott színvonalat: a reggeli Mokka című műsorban egy jogászt kérdezgettek az egyre durvább zaklatási ügyről. Így országos elérést sikerült adniuk olyan megállapításoknak, mint hogy az eset már amúgy is elévült, Sárosdi Lillát pedig már amennyiben áldozat-nak titulálták.
Hír: Az MSZP kiáll Cserdi polgármestere mellett: meg kell állítanunk a fideszes erőszakot! A Fidesz gyűlölettel veti be Magyarországot és erőszakot arat: ma már ott tartunk, hogy a felhergelt emberek az ellen fordulnak, aki elesett gyerekeknek akar segíteni. Cserdi polgármestere, Bogdán László ember maradt a Fidesz borzalmas világában, amikor felajánlotta, hogy a háború elől menekülő családok akiket az állam ellenőrzött és befogadott Cserdiben nyaraljanak.
CEU-ügy: ha a kormány New York államnak sem hisz, akkor kinek fog? Lázár János nekitámadt a CEU-nak a Kormányinfón, az intézmény mellett annak rektorát is támadta. A CEU röviden reagált: a rektor a világ egyik legjobb történész professzora, és tologathatja a kormány a határidőket, csak "velünk ne toljon ki".
Áder visszadobta a kéménytörvényt, több baja is van vele Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek pénteken Áder János köztársasági elnök azt a kedden elfogadott törvényt, amely megszüntette a családi házak kötelező kéményseprőipari ellenőrzését.

Top hírek:
Ámokfutás indult a magyar börtönökben? Sokan kérdőjelezik meg a BVOP új vezetőjének szakmai kompetenciáját a szakmai hozzá nem értésnek is köszönhetően mondta fel a börtönökben a két patinás civil szervezettel az együttműködést.
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.
Pintér Sándor nem tudja, hogy Soros vagy Kádár jelentett-e nagyobb veszélyt Soros-ügyi lakossági fóruma után villáminterjút készítettünk a miniszterrel, akit Kádár Jánosról is kérdeztünk.
A "nacionalizmus vírusa" terjed Európában Fel kell vennie a küzdelmet az Európai Uniónak a "nacionalizmus vírusának" terjedése ellen, amely nem pusztán a legutóbb csatlakozott, keleti tagállamokat érinti, hanem egyes nyugati országokat is - jelentette ki Josef Weidenholzer, az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata frakciójának alelnök...
Lőkösházánál és Szamosangyalosnál is égett a növényzet Többhektáros területek égtek.
Kritikát írt a Facebookra, nem kapta meg a tanári állást Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy szakközépiskola pedagógusi állására és ugyanazon a napon posztolt is egyet a közösségi oldalára, a hír mellé pedig kritikus megjegyzéseket tett a magyar oktatáspolitikára és annak alakítóira. Néhány napra rá az intézmény igazgatója kérdőre vonta a már ott dolgozó nő férjét a bejegyzés miatt.