Migránsokat fogtak Röszkénél

Hat férfi próbált átjutni hazánkba szombaton késő este.

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tíz kilogramm marihuána akart belépni az országba Röszkénél De a fináncok éberebbek voltak a magányos poggyásznál.
Lekapcsolták a szállítmányt hatalmas gandzsa-partit akadályoztak meg Nem kispályás kábítószercsempészt fogtak Röszkénél.

Friss hírek
Vasárnap délutánig kiránduló idő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
És azt tudták, hogy a Nirvana legnagyobb slágere valójában az oltásellenes mozgalomról szól?
Fogy az EU türelme: ez nem lesz elég a brit kilépéshez Nem elégedett az uniós vezetők a tárgyalásokkal.
Most a bankoknak mentek neki a katalán szeparatisták Napokon belül egyoldalúan bejelentheti a tartomány vezetése a Spanyolországból való kiválást, ám a gazdasági erő megroppanhat.
Pár kattintással az űrben kószálhatunk a Google Térképpel Legújabb frissítésével a keresőóriás lehetővé tette, hogy bolygókat közelíthessünk meg a Google Térképben.
Babosék tornát nyertek Moszkvában Babos Tímea és párja, Anna Hlavackova megnyerte a moszkvai WTA-torna páros versenyét, miután 2:1-re verték a döntőben Melichar és Smith párost.

Lecsapott a NAV a Fiatra: 63 milliós a fogás A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több mint 31 kilogramm marihuánát talált egy személyautóban Röszkénél.
31 kiló marihuána akadt fenn Röszkénél 63 millió forintot ér a szállítmány.
Vízipipadohányt próbált becsempészni, de elkapták Hatvanhárom kilogramm vízipipadohányt próbált Magyarországra csempészni egy finn férfi Röszkénél - tájékoztatta a Nemzeti- Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Lázár: A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot, ahol a nagyszülők megérdemlik az elismerést, a szülők a támogatást, és a gyermekeknek is példát kell mutatni - mondta a miniszter a 101. Kormányinfón.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Öt év börtönt kapott a Gyurcsány-kormány egykori NBH-s főigazgatója Vesztegetés és államtitoksértés miatt ítélték el első fokon.