Roger Federer a montreali tenisztorna döntőjébe jutott

Elmaradt a meglepetés Kanadában, Roger Federer az első döntőbe jutó.

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Roger Federer elgázolta a világelsőt A visszavágóra a svájci otthonában kerülhet sor.
Alakul Rafael Nadal és Roger Federer kínai párbaja A világelső beérte Andre Agassit az örökranglistán.
Roger Federer és Rafal Nadal nyomában a német tinisztár A két szupersztár mögött a német teniszező a harmadik, akinek már nincs idén izgulni valója.
Elmondta Gera, mennyi évet focizik még Sikeres műtétet hajtottak végre Gera Zoltánon: a Ferencváros 38 éves labdarúgóját az a finn Sakari Orava és Lasse Lempainen specialista páros operálta meg Turkuban, akiknek korábban David Beckham, Mar...
Laver-kupa - Világklasszisok egy csapatban Rafael Nadal és Roger Federer szombati páros meccse történelmi esemény volt a prágai O2 Arénában.
Kanadában drón ütközött repülőgéppel Szerencsére a kisrepülő utasainak az ijedtségen kívül nagyobb bajuk nem esett.

A svájci klasszis újabb sikere Roger Federer két szettben, 6:4, 6:3 arányban legyőzte nagy riválisát, Rafael Nadalt.
Egy év alatt 47 százalékkal nőtt az eutanáziát választók száma Kanadában Döbbenetes mértékben megnövekedett azon betegek száma, akik a haláluk mesterséges meggyorsítását kérték Kandadában azt követően, hogy 2016 nyara óta már legálisnak számít az orvosi beavatkozás.
A 45 éves hokilegenda talált magának csapatot Minden idők második legeredményesebb játékosa életében először játszik majd Kanadában.
Gázolásos merénylet történt Kanadában Egy férfi egy rendőrt és négy gyalogost ütött el. A kisteherautóban ott volt az Iszlám Állam zászlaja.
Az óceán fölött robbant szét a motorja egy Air France-gépnek Sikerült Kanadában letenni a Los Angelesbe tartó gépet. Darabok hullottak a futópályára.
Először jelent meg nyilvánosan egy párként Harry herceg barátnőjével videók Már jó ideje egy párt alkot, mégse jelent meg még közösen egy párként Harry herceg és Meghan Markle. Méghozzá kéz a kézben sétálgattak. A pár Kanadában az Invictus Games nevezetű, éppen a herceg ál...