Na, így kell szakszerűen végiginstázni a Szigetet!

Képekkel illusztrálva, pontokba szedve mutatjuk, milyen kötelező állomásai vannak a Szigetnek. Bónusz tippekkel!

2017. augusztus 13. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Puerto Rico kormányzója segítséget kért Donalt Trumptól Ricardo Rossello, Puerto Rico kormányzója további segítséget és az amerikai szövetségi államokkal egyenlő elbánást kért Donald Trump elnöktől. A sziget kormányzója csütörtökön a washingtoni Fehér Házb...
Környezeti katasztrófával néz szembe Puerto Rico Puerto Ricóban a Maria hurrikán pusztítása után szennyezett az ivóvíz, a sziget környezeti katasztrófával néz szembe.
Ophelia már áldozatot is szedett Már halálos áldozata is van Írországban az Ophelia trópusi viharnak, és több mint százezer lakásban szűnt meg az áramszolgáltatás hétfőn az Ír Köztársaságban, miután a hurrikán óránkénti 120-150 kilom...
Megnyílt a világ legfeleslegesebb repülőtere Megindult a hét végén rendszeres légiforgalom Dél-Afrika és a Dél-Amerika és Afrika között fekvő Szent Ilona-sziget között. Míg a légi összeköttetés megteremtését pénzzel támogató brit kormány abban ...
Tovább mélyül a Húsvét-sziget lakosait övező rejtély A genetikai elemzés kizárta annak valószínűségét, hogy az ott élők keveredtek a dél-amerikaiakkal még az európaiak 1722-es érkezése előtt.
Survivor: Könnyek között hagyta el a szigetet az utolsó két kieső Egy hajszállal maradtak le a fináléról.

Hárman is elhagyták ma a szigetet a Survivor játékosai közül A párbaj nyertese úgy érzi, hogy a kiesők is tudtak örülni sikerének.
Bűzölgő szemétkupac miatt hőbörögnek Szemétdomb bűzölög az ablakuk alatt, emiatt dühöngenek az erzsébetligeti társasházak lakói. Háztartási hulladékot és lomot hordanak oda szinte már naponta a környékről. Néhány hete még egy szelektív h...
Több mint ötven migránst mentett ki a Frontex egyik hajója Ötvenhat migránst mentett ki az Európai Unió part- és határvédelmi ügynökségének (Frontex) egyik járőrhajója Leszbosz görög sziget közelében az Égei-tengeren közölte pénteken a görög parti őrség.
A horvátországi Krk sziget lett a Pentagon új elosztóközpontja Az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevű repülőteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lőszereket szállítson a Közel-Keletre - írta a helyi sajtó szerdán.
Survivor: Hatalmas veszekedésben törtek ki a sziget lakói Pattanásig feszült a versenyzők között a helyzet.
Macklemore, nem ezt fogjuk a kocsiban üvöltetni! Kesha és Lil Yachty is közreműködik az idei Sziget sztárfellépőjének új lemezén, de még ők sem mentik meg az albumot.