Ijesztő hír terjed az idei napfogyatkozásról: a NASA megszólalt a titokzatos ügyben

Az elmélet szerint a két bolygó ütközése lesz a vég.

2017. augusztus 13. 7:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ház nagyságú aszteroida közeledik felénk A NASA aktiválja a bolygóvédelmi rendszerét.
Ötvenkilenc éves a NASA Az űrkutatásban máig aktív szerepet betöltő szervezet legújabb célpontja a Mars.
Sok vízjég lehet a Merkúron Erre a következtetésre jutottak a kutatók a NASA szondájának adatai alapján.
Ezt is megértük: már gyűjtik a pénzt, hogy bebizonyítsák, a Föld igazából lapos Aki a NASA-nak nem hisz, járjon utána könnyű ezt mondani azoknak, akik szerint a Föld lapos, de sok pénzbe kerül az űr "független" tanulmányozása. Erre kezdtek el pénzt gyűjteni. Soroljuk a sokkal o...
Oroszországgal együtt vág neki a Holdnak a NASA Együtt építik az égitest körül keringő űrállomást, ami a Mars-utazás kapuja lehet.
Közzétette a NASA a Cassini utolsó felvételeit, és van köztük egy rejtélyes jelenséget megörökítő Felkerült a YouTube-ra a néhány napja a Szaturnusz légkörébe zuhanva elporladt Cassini űrszonda utolsó fényképeiből készített összeállítás.

A bolygót akarta megmenteni, vízipisztoly lett belőle A NASA egyik mérnöke találta fel a pumpálós vízipisztolyt, amíg a Galileo projekten dolgozott.
A földi gravitációval katapultált a NASA kisbolygóvadász űrszondája Az OSIRIS-REx folytatta az útját a Bennu felé, hogy röptében mintát vegyen belőle.
Pachmann Péterék ledöbbentek a drónok felgyorsulási idején A szeptember 23-án megrendezésre kerülő Tudományok Fővárosán közel 60 kiállító és 30 előadó várja az érdeklődőket. Bartók Marcell főszervező felsorolta, milyen izgalmas programokkal készültek, ilyen p...
8 hónap után jöttek elő a NASA elzárt kutatói Az űrügynökség azt próbálja kitalálni, hogyan lehet egy ideális csapatot összeállítani a hosszútávú küldetésekhez.
8 hónapra teljesen elzárták őket a világtól a tudomány nevében, most "szabadultak" ki Visszatért az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) hatfős kutatócsapata nyolc hónapon át tartó izolációjából, melyet a Marson tapasztalhatóhoz hasonló körülmények között töltött egy Hawaii-szigeti vulk...
Kvíz: mennyire ismeri a NASA legjelentősebb misszióját? A Cassini az űrkutatás legjelentősebb eszköze volt, 13 évig küldte az adatokat, pénteken megsemmisült.