Ribéry kikötötte a bíró cipőfűzőjét, majd óriási gólt lőtt – videó

Szerencsét hozott a játékvezetővel történt szemtelenkedés, remek találatot szerzett a francia.

2017. augusztus 13. 7:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Öt hete keresi a rendőrség az x-faktoros kisöccsét A sajtóban elterjedt hírekkel ellentétben to­vább­ra is eltűntként körözi az x-faktoros Bereznay Dániel hároméves öccsét, Barnit a rendőrség. A szülők között háború zajlik a gyermekért.
Rettegnek a szomszédok: a nyakukba ömlik Oszter tava! Oszter Sándor nem viccel, komolyan veszi házi tórendszerét. Minden jel arra utal, hogy a három hónapja tartó építkezés a finisbe érkezett, a színész ha­marosan hátradőlhet, s va­dászkastélya ablakából figyelheti két hatalmas méretű tavát, amelyeket szemlátomást a hegyből érkező egyetlen patak tölt fel.
Durva! Földes Esztert is zaklatták szexuálisan Egyre több magyar színésznő és televíziós személyiség áll ki a nőket érő zaklatás ellen. Sajnos Földes Eszternek aki egyébként a zenész Lovasi András felesége is van mit kipakolnia...
Varnus Xavér: Törőcsik Mari sorsa a Jóisten kezében van Hónapok óta nem kaptunk hírt a 81 éves Törőcsik Mari állapotáról, egy ideje sem a barátok, sem a hozzátartozók nem tájékoztatják a nyilvánosságot. A csöndet egyre aggasztóbbnak éreztük, valahányszor érdeklődtünk róla, a művésznő lánya, Teréz hárította el kérdéseinket, aztán jött a teljes a hírzárlat.
Egyetlen pillanat alatt tönkremehet egy vállalkozás Öt éve folyamatosan növekszik a három napon túli gyógyulással járó munkahelyi balesetek száma: 2016-ban meghaladta a 23 ezret. Idén csak az első félévben közel tízezer balesetet szenvedtek el a magyar munkavállalók. Logikus lépés volna, hogy az érintett vállalatok, vállalkozások kössenek munkáltatói felelősségbiztosítást.
17 százalékkal magasabbak a fizikai órabérek tavalyhoz képest A harmadik negyedévben 859 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez 17 százalékos növekedést jelent a tavalyi év hasonló időszakában tapasztalt 734 forinthoz képest. A felsőbb kategóriákban bár gyorsul a bérnövekedés üteme továbbra is lassan változnak a bérek: a BDO Magyarország több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2016 harmadik negyedéve óta mindössze 4,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt, ami érdemben nem lassítja az ebben a körben tapasztalt magas fluktuációs rátát.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Tragédia az M1-esen, álló autóba rohant a kamion Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.