Három amerikai elnök is elhagyta az atomrakéták indítókódjait

És a titkos kód egyébként is 00000000 volt. Vagy ez csak legenda?

2017. augusztus 13. 7:56

A cikk folytatása...Friss hírek
8 napig nem merül le ez a telefon Néhány nap múlva jelenik meg az az új Xiaomi-telefon, amelyik nyolc napnyi standby akkus üzemidőt kínál. Várhatóan ugyanolyan pénztárcabarát készülék lesz, mint elődje, a Redmi 4A.
Tudja, hogy a társkeresők és donorbankok ugyanazt a módszert alkalmazzák? Az igen hatékony algoritmust két Nobel-díjas tudós dolgozta ki.
Az oroszok tényleg megcsinálják, jön a kriptorubel Az orosz központi bank már nyíltan beszél róla: saját kriptovaluta bevezetését tervezik, de nem olyan lesz, mint a Bitcoin.
Izgalmas hónapok: nem marad sokáig kihívó nélkül az iPhone X Hamarosan érkezik a jubileumi iPhone, de úgy tűnik, nem sokáig marad kihívó nélkül.
Mitől lesz sikeres egy IT-szakember? Eric Bloom IT-karriertanácsadó és coach összeszedte, mi az a 11 legfontosabb tulajdonság, ami a sikeres IT-karrierhez kell.
Többé nem titkolhatják, hogy milyen betűtípust használnak egy képen Ha megtetszik egy betűtípus, akár egy képen, és hasonlót használna, akkor csak bízza rá magát az alábbi online szolgáltatásra.

Top hírek:
Wifit használ otthon? Jobb lesz, ha most pár napig vigyáz vele A belga kutató Mathy Vanhoef komoly biztonsági hibát talált a wifi-hálózatokat védő WPA2 protokollban. A javítás már úton, de napokba telik, mire eljut minden eszközre.
Feloldómintát használ androidos telefonján? Váltson át PIN-kódra, különben könnyen pórul járhat Rengetegen egy feloldási mintát használnak mobiljukon a képernyő feloldásához, de akárhogy is húzza valaki az ujját az androidos telefonokon, a tudósok szerint nem sokat ér.
Outlookot használ? Máshogy néz majd ki és új funkciók is lesznek benne A Microsoft bemutatta, hogy hamarosan milyen lesz e-maileket kezelni az Outlookon. A szolgáltatás dizájnja letisztultabb lesz, és akad benne pár hasznos újdonság is.
40 ezer éves kínai ősember génjeit térképezték fel Nem a közvetlen őse a jelenlegi ázsiai embernek, mégis hasonló hozzá.
Ez történik, ha Coca-Colában tartják az iPhone 8-at videó Szegény iPhone 8! Még csak nemrégiben jelent meg, de a kíváncsi tech-rajongók már a legkülönfélébb tortúra-teszteknek is alávetették. Legutóbb például egy teljes hétre bezárták, méghozzá Coca-Cola fürdőbe.
8 napig nem merül le ez a telefon Néhány nap múlva jelenik meg az az új Xiaomi-telefon, amelyik nyolc napnyi standby akkus üzemidőt kínál. Várhatóan ugyanolyan pénztárcabarát készülék lesz, mint elődje, a Redmi 4A.