Tök utolsó a Felcsút az NB1-ben, Pintér Attila szerint sorozatban kívülről nyúlnak bele a meccseikbe

A legnagyobb magyar edző elmagyarázta azt is, hogy a labdarúgás alapvetően észjáték.

2017. augusztus 13. 7:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pintér Attila egy szóval válaszolt arra, lehet-e újra kapitány A Puskás Akadémia edzője szerint 1-1 után akár meg is verhették volna a Fradit.
Botrány a Felcsút-Fradin, ezért adott büntetőt a bíró Pintér Attila visszanézte és azt látta, nem kétséges, Otigba rúgott. De melyik lábával? Doll kiborult.
Otthon tartott egy pontot a Felcsút a Fradi ellen Egy-egy pont a Felcsút és a Fradi zsebében.
Bernd Storck újabb csatárral bővítheti a kínálatot A fineszes légiós bajnokságot is nyert Pintér Attila keze alatt.
Mészáros házibajnoksága: elverte a Felcsút az Eszéket Természetesen a Pancho Aréna adott otthont a barátságos találkozónak.
Exkluzív klub alakul Felcsút környékén itt a térkép Egyre többször ütköznek a turisták kerítésekbe Bicske és Felcsút környékén, amelyek elzárják a politikai és a gazdasági elit világát a földi halandók elől.

Kétgólos hátrányból nyert a Fradi, otthon kapott ki a Felcsút A Videoton fordulatos mérkőzésen verte a DVTK-t, az Újpest a Debrecennel ,a Haladás a Mezőkövesddel nem bírt. Az NB I 11. fordulójának eredményei.
Nem játszhat együtt Orbán két kedvenc csapata Felcsúton Hiába minden, nem Felcsúton lesz a Felcsút-Székesfehérvár meccs.
Személyeskedett Mészáros Lőrinc egy újságíróval Oroszi Babett és erre Felcsút polgármestere is emlékezett korábban az RTL Klubnál dolgozott, már akkor is kérdezte Mészárost, ha tudta.
Mészáros Lőrinc nem indul többet a polgármesterségért Fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt - indokolt Felcsút százmilliárdos polgármestere.
Újabb magyar stadion borult sötétségbe Felcsút után a magyar fővárosban is áramszünet okozott gondot a magyar élvonalban.
Amikor még Kenderes volt "Felcsút" Kedden látogat Felcsútra az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának küldöttsége, hogy a magyar kormányzat nem túl nagy örömére megnézze az ott uniós pénzből fejlesztett kisvasútat. En...