A YouTube új funkciója: Messenger költözött a YouTube alkalmazásba

Napokon belül mindenki számára elérhető lesz a YouTube mobilos alkalmazásában az a funkció, amin keresztül cseveghetünk és videót is küldhetünk egymásnak.

2017. augusztus 13. 8:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mi történt? Stílust váltott a mulatós király Jolly! videó Jolly igazán nem panaszkodhat, bőven kijár neki a sikerből és a népszerűségből az utóbbi időben. Ám ő nem elégszik meg ennyivel: a művelődési házak színpadai és a YouTube után most az étert szeretné m...
Dalszövegekre kíváncsi? Akkor ne hagyja ki ezt a bővítményt Nemcsak a YouTube zenés videóihoz, de még egy tucat egyéb zenei és videós oldal számaihoz is megkapjuk a dalszövegeket az alábbi Chrome-bővítménynek köszönhetően.
Potenciálisan zavaró újítást kap a mobilos Youtube Automatikusan elindulnak majd a videók a Kezdőlapon.
Megtámadhatom, srácok? NEM! - Így szólt a rádió Suzukában Az átlagostól eltérő összeállítás került fel az F1 hivatalos YouTube-csatornájára, hiszen nincsen dühös Kimi Raikkönen, szarkasztikus Fernando Alonso, és gyors kiesése miatt kék zászlókat követelő Seb...
Újra gyakrabban láthatjuk Kelemen Annát Facebook-oldalán jelentette be Kelemen Anna, hogy mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a Facebook- és Instagram-oldalára készített videókból, elindítja a saját Youtube-oldalát, ott fog vlogge...
Korlátlan szex és ingyenpia a drogbarát magánszigeten A YouTube már levette a botrányos reklámot, de ön most megnézheti.

Ez mire volt jó, YouTube? Hazug indokkal csökkentették a Las Vegas-i tragédia adományainak összegét Katasztrofálisan reagált a YouTube egy világsztárnak számító videós adománygyűjtő akciójára a Las Vegas-i mészárlás után, majd ezt tetézni is tudta.
Szirmai Gergő: Kiégett emberek játsszák el a vidám tizenévest a Youtube-on A Youtube-on hazudni kell, ha épp nincs jó kedved, mondja az egyik legnépszerűbb magyar videós. Pedig ebben a világban nem jellemző az ilyen típusú kritika.
Ilyen lehet a jövő év egyik legizgalmasabb csúcstelefonja  videó Egy valóban szép koncepcióvideó került fel a YouTube-ra, készítői szerint így fog kinézni a Samsung 2018-as első csúcstelefonja.
A YouTube a Partnerprogramba belépést igyekszik kikényszeríteni Elvette a YouTube a külső linkelési lehetőséget a Partnerprogramba még nem regisztrált videósoktól, vagyis azoktól, akik a platformot megkerülve, például crowdfunding segítségével igyekeztek pénzhez j...
A Nintendo partnerprogramjában résztvevők nem streamelhetnek YouTube-on A japán vállalat új korlátozást vezetett be, ami elég komoly hatással lehet a videósokra.
Szigorít a YouTube, de ez azért még nem a világ vége Új szabályozást vezet be a YouTube, amellyel a nagyon kis csatornákat korlátozzák majd. Bár sokan azonnal farkast kiáltottak, csak nagyon minimálisan érint majd bárkit is a dolog.