Fának hajtott egy autós Orosházánál

A sofőr meghalt, a 474-es utat lezárták.

2017. augusztus 13. 8:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp - október 19 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Videóval akarja bizonyítani egy fegyveres csoport, hogy vezetőjük még él Az orosz védelmi tárca korábban azt közölte, hogy a szélsőséges szervezet vezetője válságos állapotban van.
Megduplázódott az allergiások száma az elmúlt években A nagy nyári pollenidőszak már lecsengett, így a klasszikus értelemben vett kültéri allergének már nincsenek a levegőben, azonban a beltérben továbbra is jelen vannak allergiás tüneteket okozó anyagok (házi poratka, penészgombák, háziállatok szőre, stb). Ahogy beköszönt az ősz, elindul a jó levegőminőségre legalább annyira veszélyes fűtési- és szmogszezon.
Új néven működik tovább a Cseh Tamás Program Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Programként (röviden Hangfoglaló Program) működik tovább a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programja
Jobboldal? Baloldal? Centrum? Te hol választod el?
A terhesség 8 jele! 8 megoldás a jelekre!

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Sűrű ködre ébredhettek több helyen Szerdán akár 25 fok is lehet.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
Tragédia az M1-esen, álló autóba rohant a kamion Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült.
Október 23: közel 8 ezer diák ünnepel egy határ átlépésével Az idén 145 intézmény tanulói emlékeznek majd.